maanantai 15. kesäkuuta 2009

vPFRAW-09 & Rakiins

Onneksi tämä on vain virtuaalista ja joku aikakonehan tässä tarvitaan, että kerkiää käymään Suomessa ja Ranskassa näyttelyissä saman päivän aikana.

Nancy sai molemmista näyttelyistä hyvän, mutta ei se meitä lannista. Jatkamme kisaamista näyttelyissä ja enemmänhän tuo Nancy on käyttökoiraksi hankittu.
Pate sai Ranskan voittajasta erittäin hyvän, mutta Rakiinsin näyttelyissä olikin sitten ROP mahtavan arvostelun kera ERI1 PU1 SERT ROP CACIB "Hyvä ensivaikutelma. Selvä sukupuolileima. Hyvä rakenne, koira toki saisi olla korkeampi. Kulmaukset kunnossa. Raajat erinomaiset. Ylälinja mainio, toki samoin alalinja. Rintakehä hyvä. Kaula hyvä. Pää oikean muotoinen, erinomainen. Korvat sopivan kokoiset. Silmät eloisat. Häntä hyvä. Turkki mainio, väri samoin."

Sitten näitten omien tollojen tulokset
Arnold sai molemmista näyttelyistä tyydyttävän, jolle olisin vähän kaivannut arvostelua, että mitenkä se nyt niin ruma koira oli.
Dora sitten repäisikin oikein kunnolla, ollen molemmissa näyttelyissä ROP ja ROP-juniori. Rakiinsin näyttelyssä pääsi RYP3'ksi asti!
Cici kanssa yllätti ja oli sitten molemmissa näyttelyissä PN2! Harmi, että tytöt ovat niin nuoria, että eivät voi vastaanottaa CACIBia. Mutta meidän onneksi CACIBit vastaanotti omasta mielestäni tosi hyvät koirat, Iiviin koirat, Rakiinsin näyttelyssä Siri ja Ranskan voittajassa Ami. Iivillä asustava kasvattini Klasse oli molemmissa näyttelyissä PU2!
Sitten nää omat pojat, Riio sai voittajassa hyvän ja Rakiinsin näyttelyissä erittäin hyvä ja oli luokan kolmas. Vilho sai molempina päivinä erttäin hyvän ja voitti luokkansa.
Rakiinsin ja Ranskan voittaja -09'n tuomarina toimi sama tuomari eli Raks.

Päivän yllättäjä oli kyllä ehdottomasti Pate, joka ylsi rotunsa parhaaksi asti, koska omasta mielestäni se on enintään erittäin hyvän (ehkä enemmän hyvän) arvoinen koira.
Doran (Cerradero of Olvida) lisäksihän meille muutti tänään Pomo (Piquantin Diktaattori).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti