tiistai 23. kesäkuuta 2009

H-pennut, Miri & Batter infoa

Batter on nyt reippaalla kädellä innostunut näistä virtuaalitollereista, hänelle tuli juuri multa sijoitukseen jo 8vuoteen kerinnyt tollerinarttu jolla on takanaan jo kaksi evm. pentuetta Italiassa ja Englannissa.
Kauhu Kakaran kennel vaihtoi nimensä Catacoger 'ksi ja hänen luonaan asustaa nyt neljä tolleria, sijoitusurokseni Orja ja Pekka, sijoitusnarttuni Mirin sekä Jennalta sijoituksessa oleva Hellu. Ja multa on hälle tulossa vielä yksi tai kaksi sijoituspentua.
Kyllä Batterista vielä hyvä kasvattaja tulee, kun hän vaan saa sen koiran, mitä voi käyttää jalostukseen.

Kertoilempas Miristä vähän enemmän, hän on viralliselta nimeltään Dotemirrio Corruzione ja hän on siis Italiasta tuotu narttu jolla on ennestään jo kaksi evm. pentuetta. Mirin vanhemmat ovat käyttövalioita ja niillä on näyttelyistä yksi tulos joka on hyvä.
Miri houkutti minua, koska se on kaikin puolin terve ja se on jättänyt jälkeensä vain täysin terveitä jälkeläisiä ja hyvin käyttö- ja näyttöpuolella menestyneitä.

Niin ja pyörähtihän tuossa 23päivän iltana meille kaksi aivan ihastuttavaa tyttöstä, Ternen Hurler "Pipsa" ja Ternen Herbe "Hyrrä". Tytöt vaikuttavat jo varsin lupaavilta, käyttöön sekä näyttöön sopivilta leideiltä.

4 kommenttia:

  1. iik! Paljon terveisiä Hyrrälle ja Pipsalle! Sekä voimia äiti-Tähdelle :)

    VastaaPoista
  2. Minun pikku-Tähdestä tuli ylpeä äitykkä<3 Ihanaa, että molemmat pennut voivat hyvin! :D

    VastaaPoista
  3. Unohdin täysin ilmoittaa Iiville, että pennut on syntynyt *häpeää silmät päästään*

    Hyrrä ja Pipsa kiittelevät tuhisten pentulaatikon pohjalla. Ja myös Tähti otti iloisesti terveiset vastaan :D

    VastaaPoista
  4. ihanaa! *hih* kaikkea sattuu ei se niin vakavaa ole :)

    VastaaPoista