tiistai 30. kesäkuuta 2009

H-pennut maailmalle

Tänään on ollut kiireinen päivä.

Jenna tuli heti aamusta hakemaan Hyrrän kotio. Hyrrä otti Jennan vastaan, niinkuin olisi tuntenut hänet aina. Hyrrä oli tooosi iloinen, kun tuli joku vieras. Se kiipesi heti Jennan syliin ja nautti muutenkin, kun sai olla Jennan lähellä. Jennan kanssa tuli pälätettyä paljon pienessä ajassa, koska hänellä oli "hieman" kiire koneeseensa, kun kone lähti kolmen tunnin päästä siitä, kun hän oli saapunut meille ja tänne korpeenhan ajaa jotain tunnin. Jenna kyllä moikkaili myös kasvattinsa Eeron.

Heti Jennan lähdön jälkeen pihaan kurvasi Marsi ja Hensu koiralauman kanssa, koirat päästettiin heti jaloittelemaan ja meno oli sen mukaista, että talolle oli saapunut vielä 8koiraa, joista osa oli vieraita. Olin omat koirani pakkaillut jo matkustuskuntoon ja koirat pakattiin pienen riehumisen jälkeen takaisin autoon, onneksi Marsilla on iso auto, että sinne mahtuu 18koiraa.
Hensu oli päättänyt lähteä vasta seuraavana päivänä, niin lupasin, että hän saisi jäädä meille yöksi. Ja jos hän vain halusi, niin saisi kokeilla noita EVL-luokan koiria, Dinaa & Jaraa. Oikeastaan, jos mieli teki, niin kaikkien koirien kanssa saisi vääntää tokoliikeeitä. Hensu kun on aktiivisempi ja taitavampi tokoilia, kun minä.

Ette vielä tiedäkkään tätä, että elämästäni on pala kiinni nykyään myös toisessa tollerikennelissä nimeltä Catacoger. Tätä ei huomaa muutakuin sillain, että saatan välillä kisata Catacogerin koirilla ja kirjoitella sinne tekstejä sekä etsiä Batterille lupaavia pentueita.

Tänään Batter soittelikin, että olisinko kiinnostunut "ottamaan vastaan" hänen tollerinarttunsa jollekin urokselleni. Kyseessä on BH NOU1 vFIN KVA Lucky Devil eli Pahis. Pahis on kaikin tavoin hyvä ehdokas, koska se on käyttövalio noutajakokeista ja se on terve, mitä nyt lonkat ovat aivan hitusen huonommat A/B.

Jätten mejäkisoissa tuli ykköstuloksia näille omille koirille, kasvateille ja sijoituskoirille
Ruotsi AVO1: Eero, Arnold, Pipsa, Martti, Miri, Hyrrä, Lissu
Tanska AVO1: Orja, Hyrrä, Matti, Pekka, Klasse, Pahis
Norja AVO1: Alfa, Duppe, Orja, Kassu
Saksa AVO1: Hyrrä, Klasse, Lissu, Arnold, Miri, Alfa, Evil

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti