torstai 4. kesäkuuta 2009

19.05.09 Nuuskuttajan tollojen erkkari

Matkustimme kohti Belgiaa sankoin joukoin Nuuskuttajan järjestämään erikoisnäyttelyyn (:

Meillä olikin koko näyttelyn tyydyttävin koira. Kukaan muu ei saanut T'tä kun Einari! :D
"Ensivaikutelma liian raskas koira. Turhan pyöreä kallo-osa jossa hieman liikaa poskia. Turhan suuret ja raskaat korvat. Hyvä pigmentti. Toivoisin enemmän kaulaa. Eturinta saisi olla selkeämpi. Aivan liian etumatala ikäisekseen. Selkälinja saisi olla suorempi. Voisi kantaa häntäänsä paremmin. Rungon mittasuhteet eivät ole kohdallaan. Runkoa liikaa ja jalkoja aivan liian vähän. Takana olevat kulmaukset voisivat olla selvemmät. Erinomainen paksu turkki. Hyvä väritys. Koira esitetään tänään turhan paksussa kunnossa. Mielyttävä käytös."

Mutta oli kyllä värikirjoltaan laajin päivä varmasti meidän jengillä :D

Nostetaan nyt ylös meidän parhaat nartut & urokset + kasvatit siinä mukana
ROP PN1 SERT Ternen Dahlia M "Meira"
VSP PU1 SERT Ternen Flamant "Martti"

PU2 SERT Unelman Digi
PN2 SERT Viverockan's Aurora Julia "Rollo"

PU3 Orange Dans Une Bulle de Verre Cupidon Angel "Don"
PN3 ei ollutkaan oma koira, vain Rollon aivan mahtava sisko Viverockan's Alison Rose "Roosa"

PU4 Viaje's Volador Varón "Ola"
PN4 Helmen Ainut Lelu "Lellu"

Päivän yllättäjät olivat kyllä ehdottomasti Lellu & Don jotka repäisivät kyllä oikein kunnolla :D Mutta varmaa on, että seuraavat tulokset tulevat olemaan tyydyttävästä erittäin hyvään, koska molemmat ovat vielä kehittymättömiä junnuja. Ternen kasvatit vetivät kyllä tuloksia aivan laidasta laitaan, hyvästä rotunsa parhaaseen. Ja jotain hylkyjäkin napsahti, siitä, että kuvissa esiintyi uros vaikka koira olisi narttu ja toisin päin.

Erittäin tyytyväinen olen kaikkien koirien käytökseen. Ja haluan vielä nostaa esille Orjan jonka pakolla ilmoitin näyttelyyn. Batter kun ei halua koiriaan viedä näyttelyyn vaan panostaa ihan koko sydämmestä käyttöpuolelle. Orja nappasikin erittäin hyvän aivan huippu arvostelulla.

Ja voi sitä juhlaa mitä raskaan päivän jälkeen vietettiin. Hensu ainakin oli todella ylpeä vastakkaisen sukupuolen parhaaksi (VSP) päässeestä uroksestaan Martista ja paranee kyllä ollakin. Olihan tämä heidän ensimmäinen näyttelynsä :D

Kyllä pitää nostaa tätä suurta silinterihattua Jennalle joka pitkien sanallisten kanssa arvosteli tämän jumalattoman tollerijoukon (56) :D Ja onnea kaikille, jotka ovat tyytyväisiä tuloksiinsa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti