maanantai 29. kesäkuuta 2009

Huomenna

Huomenna lähtee H-pennut Hyrrä ja Pipsa maailmalle. Pipsaa tulee hakemaan Hensu ja Marsi, näen samalla Marttia joka lähtee Ranskasta Pipsan kanssa Marsin mukaan. Myös omasta tollerilaumastani lähtee Marsin mukaan koiria kisailemaan ulkomailla oleviin kisoihin.

Täällä tää kasvattajatäti on vietellyt päivänsä pahassa päänsäryssä eikä oikein mikään tunnu toimivan tänään. Koirat ovat saaneet juosta tänään keskenään pihalla. Ainut koirien pelastus oli illalla saapunut nuori neitokainen nimeltä Tina (evm) joka otti nuorimpien koirien kanssa vähän treeni ja käytti koirat uimassa. Kaikki nauttivat täysin siemauksin Tinan seurasta. Kaikista tärkeintä olisi ollut tehdä metsäjälkeä, kun Jätteen järjestämät mejäkisat on 01.07., mutta onneksi on huomenna aikaa. Tina parhaansa mukaan koitti koirien kanssa makkarajälkeä.

Kyllä tuli isot puhelinlaskut keskuteltua Jenna kanssa noutajakoeliiton tilanteesta. Mutta toivottavasti on menossa se parempaan suuntaan, niin saataisiin noi omat "aktiiviset" nomekoirat ja -kasvatit kokeisiin. Oli kannattava puhelu ja kannatti laittaa rahansa likoon sen takia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti