perjantai 12. kesäkuuta 2009

15.6.

Heräsin tänään tosi asiaan, että kaksi tolleripentuetta syntyy 15.6. ja meille on tulossa molemmista narttupentu, Dora (Cerradero of Olvida) & Pomo (Piquantin Diktaattori). Samana päivänä meille kokoontuu huisin paljon koiria Ranskan voittaja -09 yhteydessä.

Ja nyyyt minua ketkuttaa kun kirjoitin piiiitkät pätkät ja tää p'ska lagas sitten ja kaikki huggu :/

Mutta joo, olen siis lähdössä vanhusten kanssa mökkeilemään ja nuorisoa jää tänne hoitamaan Erg ja Ani. Mukaan lähtee pojista Willy, Beke ja Tini sekä tytöistä Amy ja Minni. Nuorisoa pakoon lähtee myös meijjän mäykkyvanhus Aatu. Mökille tulee myös pari tuttavaani omien koirien kanssa. Saattaa olla, että saatte nähdä jonkun kuvankin meidän mökkireissusta. Tästä mökkireissusta tulee "vanhusten loma paratiisissa", pitäähän meidän vanhojen pitää vähän yhtä kun nuoret tulevat ja valtaavat talon.
Onneksi Erg ja Ani ovat aktiivisia nuoria tyttöjä, täydellisiä eläinhulluja, niin sain heidän hyvin tänne koiravahdiksi. Tosin, palkaksi lupailin, että saavat käydä vaikka joka päivä liikuttamassa Aatukakkosta. Sekä meidän ihastuttavaa Bracoa joka on oppinut jo vähän ratsastuksen alkeita. Braco muuten lähtee koulutettavaksi Silwoodintalliin maanantaina ja vaihdossa meille tulee reippaaksi kuukaudeksi kaksi vanhusta, Dioko tai Diki ja Gini. Dioko tulee viettelemään laiskan pulskeita eläkepäiviään vähäksi aikaa tänne Ranskan maastoon ja Gini on sitten tuollainen ns. "kokeilu", että miten pärjäisin kolmen hevosen kanssa. Aatu varmasti riemastuu, kun tuo kauhea kauku kakara, Braco, on poissa ja tulee vanhoja ystäviä vierailulle. Aatu, Dioko ja Gini olivat monta vuotta samalla tallilla.

Tämän päivän aikana meillä on käynyt conja, Jenna ja reedda. He hakivat ihastuttavat mäykkypentunsa kotio. Valitettavasti kaikilla oli kova kiire, että kerkiävät kotio vielä tämän päivän lennolla. Mutta kovasti kerroin heille, mitenkä mäykkyä pitää hoitaa yms. tärkeää mäykkyfaktaa.

Rosa on lähtenyt meiltä pois :( Mutta onneksi hän on kunnossa ja odottelee pentujensa syntymää Olvidassa. Toivon ja uskon, että kaikki menee hyvin, onhan Rosa pyöräyttänyt maailmaan jo yhden C-pentueellisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti