keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Sekaisin mäykyistä

Kyllä, olen mennyt aivan sekaisin mäyräkoirista. Ja taloon on kohta tallustelemassa varmaankin kaksi tai kolme uutta mäykkyräykytintä. Sen ne pennut tekevät.

Meidän jumalat & jumalattaret kasvavat kovaa vauhtia kotona. Pojista on tullut oikein isoja möttösiä ja näyttää siltä, että jokainen näistä kasvaa aivan normaalikokoisen mittoihin.
Herkku on kyllä aivan toista luokkaa kuin meidän rimpula Erno. Kit ja Alli ovatkin sitten omaan mieleeni hyvin tasapainoisia koiria.
Vähän harmittaa, kun hyvät mahdollisuudet oli tulla "normaalista poikkeavia värejä" niin sitten tulikin neljän lauma punaisia paholaisia.

Niinkuin jo aikaisemmin mainitsin, minulle on varattu kaniini-/kääpiömäyräkoiran punainen narttupentu. Hän on kuulemma kasvanut kovaa.
Ja tätä te ette vielä tienneet, minulle on varattu myös musta punaisin merkein oleva myäkyn narttupentu. Tämä neitokainen on oletettavasti normaalikokoinen joten luolat ovat meille avoinna.
Nämä kaksi neitokaista ovat todella ihastuttavia. Ja syy miksi olen ajatellut ottaa kaksi uutta mäykkyä (pahimmassa tapauksessa kolme) on, että toinen mäyräkoirani Aatu alkaa olemaan jo vanha (hän on jo yli 10v.!) ja Lilykin menehtyi juuri. Tässä on iso aukko täytettävänä mäyräkoiralla.
Kyllä Aatussa vielä virtaa on ja luolilla aijomme olla vielä niin kauan kun Aatu jaksaa. Vaihtelevasti saatamme käydä vielä agissa. Näyttelyitä kierrellään niin pitkään kun huvittaa, paras tuloshan sieltä on EH1.

Mäykkyjen lisäksi meille on syntymässä moooooonta tolleripentuetta. Eikä Terne ole ainut, jonne on tolloja tulossa. Moneen muuhunkin kenneliin on syntymässä pentueita ja meille on tulossa monesta muusta pentueesta pentu.

2 kommenttia:

  1. Hah, en olekaan ainut jolla on mäyräkoirakuume :D Itselläni tosin on edessä tuskainen odotus, sillä varaamani pentu syntyy mahdollisesti vasta syksyllä... Tuontimäykyn ottaminen houkuttaa ihan hirveästi.

    Aivan ihania pitkäkarvaisia pentuja olet kasvattanut<3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että en ole ainut :D Tuo odottaminen on aina kamalinta.
    Kiitos kovasti<3

    VastaaPoista