torstai 18. kesäkuuta 2009

Pentuja, pentuja ja vielä lisää PENTUJA!

Mietityttää tämä kasvattaminen, mitäs jos Terne lopettaisikin kasvattamisen kokonaan? Siirryttäisiin vain kisaamiseen ja annettaisiin muitten hoitaa pennut. Tuntuu, että on sellainen pentutehtailija olo. Omat nartut on tullut siihen ikään, että ne on hyvä pennuttaa ja Terneen olisi näitten laskujen mukaan tulossa ainakin kuusi pentuetta tänä vuonna! Ehkä myös seitsemäs ja kahdeksas pentue. Sitten pentuja ei varmaan tule pariin vuoteen, ihan hyvin voisi lykätä jotakin pentuetta edemmäksi.

Jokaisesta pentueesta on riittävät varaukset täynnä ja kaikki on täydellisesti suunniteltu, enään puuttuu vain toteutus eli narttujen astuttaminen. Joka sitten taas on hankalaa toteuttaa, kun en halua kaikkia pentueita samaan syssyyn, mutta en taas viitsisi odotuttaa pentujen ottajia puolta vuotta pennun saannin suhteen.

Ja nyt, kun on kaikki suunniteltu aikaisemmista pentueita, iski nenänsä esiin Vega (BH Hk1 vFIN JVA Avec Amour) jonka pennuttamisesta Jenna kerkisi jo kyselemään. Olin aikaisemmin jo ihan selvästi ajatellut käyttäväni Vegalla Pekkaa jonka samaan aikaan toin Suomeen kun Vega lähti Marionin luo Saksaan mutta nyt on suunnitelmat täysin muuttunut. Pekallakin yksi pentue jo takana, mutta ei se kyllä minua ainakaan haittaisi. Tonttu olisi myös kova sana Vegan kohdalla, mutta Tontun jalostuskäyttöä suunniteltiin jo Cicille mutta sekään ei ole vielä varmaa.

2 kommenttia:

  1. Mulla ei ainakaan ole mikään kiire Vegan pentujen suhteen :) Eli mitä pidemmälle menee sen suurempi plussa! Jään mielellään odottamaan pentuetta :) On noita nuoria sen verta, että hyvä saada ne "pois" alta ennen seuraavan vauvan tuloa :)

    VastaaPoista
  2. Se on hyvä juttu (: Tuolla tollofoorumilla jo kailotinkin, että Vegan pentue siirtyy 2010 vuodella.

    VastaaPoista