tiistai 2. kesäkuuta 2009

tollo(jen) tuomarit

Miksi tollerien tuomarit (yleistän taas kaikki, mutta joo, ei koske kaikkia) palkitsee aivan liian matala raajaisia koiria? Einari on loistava esimerkki liian lyhyt raajaisesta ja massiivisesta koirasta, epätyyppillinen tollo siis.
Mikä tuomareita viehättää massiivisissa ja lyhyt raajaisissa koirissa? Eivät ne ole ilo silmälle. Osasta virtuaalitollereista puuttuu se oikea tyyppi eivätkä ne enään ole sitä, mihinkä ne on jalostettu.

Jenna ehdotti, että saman tien kun käytän virtuaalimaailmassa harvinaista keinosiemennystä, niin miksi en samalla tekisi kaksoisastutusta :D Eli jompi kumpi nartuista astutettaisiin kahdella uroksella. Samalla Jenna piristi päivääni kertomalla, että Jaran suvusta ei löydy Sunlit Put'a joka tarkoittaa sitä, että voisin hyvillä mielin käyttää sitä jalostukseen.

Pari tuntia päivästä kulutin Bracon ja Aatu2 kanssa touhuamiseen ja Bracon kouluttamiseen. Ensin vähän juoksuttelin poikaa ja sitten alettiin totuttelemaan satulaan. Päivä oli kaikin puolin kiva. Ja Aatukakkosen kanssa käytiin sellainen vanhukselle sopiva köpöttely lenkki. Braco pääsi käymään rannassa lutraamassa koulutuksen jälkeen. Kastui siinä myös taluttaja, kun Braco päätti kunnolla lähteä lutraamaan. Koirat olivat myös innolla mukana ja Braco osasikin tollot väistää nätisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti