lauantai 13. kesäkuuta 2009

Mökkireissu


Kuva on oma ottamani. Alan vihaamaan tätä blogspottia, kun aina tää hukkailee mun tekstini :/

Meijjän mökkireissu meni kyllä todella hyvin. Kelit suosi ja koirat nautti olostaan. Grillattua tuli ja uimista oli enemmän kuin riittävästi. Tottakai grilliruuasta tippui vähän ahneitten tollojenkin suuhun. Aatu vietti päivänsä mökin terassilla, kävi se välillä juomassa rannassa ja ihaili maisemia laiturilla kun muut, Aatun mielestä typerykset kastelivat turkkiaan hyppimällä laiturilta alas. En ollutkaan huomannut, että Amy ei ole pitkään aikaan hyppinyt laiturilta ja hyppääminen tuottikin sitten nyt vaikeuksia, hän katseli arastellen laiturilta kun muut tollot hyppivät järveen kepin, damin tai muun lelun perässä. Mutta kyllä se Amykin siitä rohkeentui ja alkoi hyppimään oikein urakalla, kun kerran uskalsi hypätä.
Ennen lähtöä oli harjaus- ja kuivaustuokio ettei auto olisi aivan märkä.

Kun päästiin mökiltä takaisin, Iivikin tuli käymään meillä. Hänellä oli mukana hänen ihastuttavat tollerinsa, paitsi Tähti joka oli pitämässä kotona taloa pystyssä. Mukana oli myös Iivin ihastuttava saksanpaimenkoira Halo. Halo tuntuikin välillä olevan vähän ulkopuolinen, mutta kun hän tutuistui "kahteen ulkopuoliseen" eli Pateen ja Nancyyn niin meno yltyi aivan hurjaksi. Koirat nauttivat selvästi, kun oli kavereita käymässä ja piha näyttääkin siltä, että kavereita kävi. Välillä tuntuu, että tämä järkyttävän suuri piha on liian pieni näin isolle laumalle.
Tuli juteltua Iivin kanssa paljon ja yllätys, yllätys, keskustelu siirtyi hyvin äkkiä tollereihin. Innoissa kilpaa puhuimme seuraavista tolleripennuistamme. Jacyan koiralle Emmille oli tulossa pentue, Piquantin D-pentue, josta me molemmat (sekä Jenna) olimme varanneet pennut. Minä ja Iivi olimme ottamassa narttupennut. Iivi sitten kertoi, että hänen neitokaisestaan tulee Disa. Vähän aikaa muistelin oman pentuni nimeä ja sitten hihkaisin "Meijjän tyttösestä tulee Pomo!" Saa kyllä nähdä, onko Pomo ollenkaan nimensä mukainen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti