perjantai 5. kesäkuuta 2009

Päivä ratsastusta varten

Täällä meillä Ranskassa on aivan ihastuttava ilma, aurinko paistaa ja linnut laulaa. Ja päätin sitten pyhittää tämän päivän oikein pitkälle ratsastukselle. Mukaan lähtivät myös kaikki koirat, tosin välillä lauma veti vähän omaa reittiä.

Varustelin Aatun sitten heti siinä aamu tuimaan. Bracolle heitin satulan selkään, riimun päähän ja oma väkertämän "narun" riimuun kiinni. Pitihän Bracoa nyt totuttaa satulaan vähän enemmän kun satulan käyttöä koko kevät harjoiteltu.

Nancy ja Pate olivat vähän ihmeissään, kun lähdettiin hevosten kanssa lenkille. En olekkaan heitä aikaisemmin ottanut hevoslenkeille mukaan. Koirista oli kauhean hieno mennä sellaista hidasta köpöttelyvauhtia pitkin mettiä ja hyvin kerkisi vielä juoksemaan kiinnikkin, jos joku haju vähän vei mukanaan.

Päivä oli kyllä tosi mahtava ratsastukselle (: Hevoset nautti ja koirat nautti. Kun päivä oli vaelleltu pitkin metsiä, menimme rannan kautta kotio. Hevoset ja koirat otti toki kaikki ilon irti vedestä ja lutrasivat ihan koko sydämmestään järvessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti