keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Kiitos Marsi & Jenna!

En voi muuta kuin suuresti kiittää Marsia joka lupasi kisauttaa koiriani ulkomailla ja Jenna nyt on sellainen ihminen, joka auttaa aina kaikessa, että en voi muuta kuin häntäkin kiittää tooooosi paljon. <3

Batter tuli käymään meillä, koiransa hän oli jättänyt koto Suomeen ja hommannut niille hoitajan. Selittelin aivan onnessani Ternen tulevista pentueista ja Batter kuunteli. Esittelin hänelle pentueitten isejä ja heidän kuviaan sekä kerroin heidän saavutuksista ja suvusta.
Siinä samalla Batter rapsutteli tulevia mammoja ja ei voinut olla ihastumatta heihin kaikkiin. Batter katseli Dinaa ja kysyi "Olikos Dinan pentujen isänä kuka?" Hymyilin kierosti ja jo tässä vaiheessa tiesin, että Batter haluaa pennun. Kertoilin sitten, että isukkina on Deni, aivan ihastuttava mies. Dinan ja Denin pennut sopisivat hyvin käyttöön, mutta ei niitten kanssa näyttelytkään olisi este. Olihan molemmilla näyttelyistäkin voittajatittelit. :D Batter mietti hetken hiljaa ja lausui sitten sanat "Haluan pennut." Katsoin häntä hetken "Mitäh? Haluatko kaikki Dinan ja Denin pennut?" Batter sitten vastasi "Ei, vaan haluan myös Dupen ja Bloken pennun jos niistä jää joku yli."
Siinä sain Batterin käynnin aikana varattua pennut hänelle. Hän varasi varmasti pennun Dinan ja Denin pentueesta, sitten jos Dupen ja Bloken pentueesta jäisi joku kakru yli, hän ottaisi sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti