sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Vieraita!

Jenna oli varannut lentoliput tänne Ranskaan ja hän tuli näyttämään minulle kuvan kaunista Iristään ja Mansikkaansa. :)

Päivä meni joutavia pulistessa. Tuli siinä toki setvittyä nykyisten virtuaalitollereiden tilanneta. Kävimme toki myös koirien kanssa lenkkeilemässä lähi maastossa eikä uiminenkaan jäänyt väliin. Koirat nauttivat selvästi Iriksen ja Mansikan reippaasta seurasta.

Ja näki Jenna meidän mäykkyräykyttimet ja hän ihastui vapaana olevaan narttupentuun, varaus tulikin sitten heti pennusta ja pennun nimeksi tuli Prêt Nike joka on voiton jumalatar.

Minulle on varattu kaniini-/kääpiömäyräkoiran pentu eräästä kennelistä tuolta kauvempaa. Hän on punainen viehkeä neitokainen, joka näyttää aivan Lilyltä pentuna. En ole vielä lähtenyt pentua katsomaan enkä vielä tiedä, aijjonko oikeasti pennun ottaa. Mutta hän on niin ihastuttava, että en haluaisi jättää pentua ottamatta. Harmittaa vähän, että pentu olisi noin pieni, koska silloin emme pääse luolakokeisiin. Mutta ainahan meille on mejä avoinna. Pentu on aivan huippusukuinen, omaan mieleeni. Jokaista koiraa on käytetty oikeasti metsällä ja on niillä muutama näyttelytulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti