lauantai 27. kesäkuuta 2009

Hellettä Pipsan & Hyrrän kanssa

Päivät ovat menneet koirien kanssa treenaillessa ja hellettä pidellessä. Uimassa on käyty joka harvasen päivä ja harjoiteltu samalla vesipelastusta. Kehäkäytöstä on myös harjoiteltu, osalla koirilla on vähän aristelua tuomaria kohtaan, mutta hyvin vähän. Arnold on ainut, josta ei aina tiedä, miten se käyttäytyy tuomarin kanssa.

H-pennut ovat olleet tosi helppoja. Hyrrän ja Pipsan kanssa on mennyt aika kuin siivillä. Pennut ovat nauttineet täysin sieluin tästä lämpöisestä kelistä ja molemmista on ilmennyt oikea uimamaisteri. He nauttivat uimisesta ja ovat näyttäneet noutohalunsa. Pipsa on ehkä vähän innokkaampi noutaja kuin Hyrrä, mutta ei Hyrrä pahasti kakkoseksi jää.

Eilen meiltä muutti pois Veeti, hän pääsi Hensun hyvään huomaan. Minulle kuitenkin jäi jalostusoikeus tähän hurmaavaan poikaan. Kävin poikkeilemassa Hensun luona de Veranon järjestämässä tokokisassa, mukana minulla oli vain Veeti ja sieltähän poika nappasi toisen AVO1'n ja siirtyi VOI-luokkaan saaden TK2 koularin (: Olin aika ylpeä pojasta, koska mitään tiukkaa harjoittelua ei ollut takana.

Koska ratsastusinnostukseni nousi aivan tähtiin, lähdin kokeilemaan mitenkä Braco on oppinut ratsastuksen salat. Tosi hyvin meni meijjän ensimmäinen kunnon ratsastusreissu maastossa. Kyllä poikaa olen kentällä kokeillut ja siellä menee ihan hyvin. Tosi hieno reissu oli, olihan siinä toki koiriakin juoksemassa mukana. Ja samalla käytiin uimassa.

2 kommenttia:

  1. Pian on haikea hetki taas kun vauvat lähtee!

    p.s

    Paljon onnea kasvattajalle upeista tuloksista vLTW-09 näyttelyssä mäykkyjen osalta :)

    JUN
    n. Prêt Pallas Athene - ERI1 PN2 vJLTW-09 ROP-juniori

    AVO
    u. Prêt Herakles - ERI1 PU1 SERT VSP vLTW-09
    u. Prêt Hefaistos - EH3

    VastaaPoista
  2. Olin aika (tosi, tosi, tosi) ylpeä näitten Jumalten ja jumalattaren saavutuksista :D

    Kiitos kovasti Jenna onnitteluista. (:

    VastaaPoista