torstai 4. kesäkuuta 2009

Virtuaaliurani

Muistan kun tulin virtuaalimaailmaan 2004. Kaksi vuotta liikuin ns. "epävirallisella" puolella ja olin enemmän hevostyttöä silloin. Hoidin monella eri tallilla ja intoa oli vaikka kuinka. Sitten nousi -05 vuoden tammikuussa oma talli pystyyn, Silwoodintalli joka on siitä asti ollut pystyssä, toki välillä taidettiin olla vuoden mittaisella tauolla. Vuoden päivät pyörittelin tuota ja sitten nousi toinen rakas talli pystyyn, Nyyhky. Olen aina rakastanut tuota Nyyhkyn nimeä. Nyyhky nousi siis pystyyn -05 marras-joulukuussa. -06 vuonna nousi pystyy oma yksityisteni sivu Bright Blurry's joka kulki vielä muutama kuukausi sitten nimellä Veeranrakkaat. Onhan tässä välissä ollut vielä projekti Siittola Taivas "STV". Taivas ja Nyyhkyhän on ollut silloisten aikojeni kavereitten kanssa pystyyn nostettuja. Olen ollut myös muitten mukana auttamassa tallien pidossa eli nämä eivät ole olleet ainoat tallini. Ainoata jota näistä aktiivisesti pidän pystyssä on Silwoodintalli, Nyyhkyn yritän aina välillä nostella pystyyn ja STV'n päivittelen about viikon ajan kerran vuodessa.

-06 vuonna innostuin virtuaalikoirista ja ensimmäinen "virallinen" virtuaalikennelini nousi pystyyn Jääkyynel nimellä ja sinä se on tähän päivään asti pysynytkin. Jääkyyneleen jälkeen tuli Lasipisara -06 vuoden lopulla ja Lasipisaran rinnalle nousi Räyhän joskus -07vuoden alussa.
-07 vuonna nousikin sitten Terne pystyyn. Ennen Terneä minun kuusi tolleriani asustivat Jääkyyneleessä ja muuttivatkin sieltä sitten Terneen johon onkin kertynyt moooonta tolleria. Terne olikin pitkään uusin kennelini mutta sitten Silwoodin rinnalle nousi karja- ja paimenkoiria kasvattava Teräshampaan -08 vuoden kesällä. Siitä menikin puoli vuotta, kun pystyyn nousi -09 vuoden tammikuussa Jääkyyneleen rinnalle Lintuhaukun joka erkaantui todella äkkiä omaksi kennelikseen.

Jotkut varmasti ihmettelevät, mitenkä jaksan näin ison lauman kanssa. Mutta heti alusta-asti minulla on ollut isoja talleja ja isoja kenneleitä enkä itse pysty mieltämään itselleni mitään yhtä pientä "kuuden koiran kenneliä". Omat top3-rotuani ovat amerikanakita, basset hound ja katalonianpaimenkoira ja näiden jälkeen tulee sitten vaikka mitä ihme rotuja. Mutta kovasti olen tykästynyt moneen eri rotuun joten kasvatuskin painottuu vähän mihin sattuu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti