sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Vepetreeniä

Otettiin vähän treeniä vepen suhteen, koska Tarra, Otto & Nuutti on ilmoitettu vepen soveltuvuuskokeeseen. Normakin on ilmoitettu mukaan, mutta sattuneista syistä se ei lentänyt Ranskaan treenaamaan kun Suomestakin on ainakin tähän päivään asti löytynyt vettä. ALO-luokkaan on ilmoitettu Aatos, Raka, Repo ja Lorro ja AVO-luokkaan sitten Beke, Sauli sekä Mando. Uskon, että tämä tulee olemaan Beken viimeinen vepekoe. Alkaa herra olemaan jo sen verran vanhus, että parempi jättää vepe nuoremmille eikä Beke osallistunut treeneihinkään, kun ei sillä tuntunut olevan intoa treenata. Onnellisiksi avustajaksi pääsivät Yeyen omistaja Lars ja Ezran omistaja Elric. Yeye ja Ezra keskittyivät vain noutamaan vedestä damia. Ezra leikki suurimmaksi osaksi, koska poitsu on vielä niin pieni.

Ensimmäiseksi harjoiteltiin SOVE- & ALO-koirien kanssa. Aloitettiin harjoittelemalla uimista joka kaikilta sujui aivan moitteettomasti. Salakavalasti heittelin myös damia ja noudotkin olivat hienoja. Esineen vienti ja veneen nouto onnistui kaikilta, mutta ei se nyt ihan täysin moitteetonta ollut. Rakalta homma sujui parhaiten.

Lars pääsi esittämään hukkuvaa ja voin kertoa, että tämä osa-alue ei ollut tänään hallussa kellään, mutta saattaa sieltä osalle muutama piste tulla. Kaikista säälittävin suoritus oli Otolla. En tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, mutta hävetti kuitenkin. Otto aloitti homman sillä, että ui hukkuvan ohi ja kun pääsi hukkuvan luokse niin kiipesi päälle. Sain itse pelastaa Larsin tuon tollon alta. Otettiin kaikkien kanssa uusiksi pelastamista ja homma toimi paljon paremmin kuin ekalla kerralla. Tällä kertaa kaikki jopa muistivat pelastaa Larsin eikä Ottokaan uinut ohitse eikä tullut päälle.

Mandolla & Saulilla oli paljon kokeenomaisempi treeni. Niitten suorituksessa ei ollut mitään ihmeellisiä virheitä, että pisteitten pitäisi kyllä riittää ykköstulokseen. Kumpikaan vaan ei ole riittävän varma pelastaja, että välillä saattaa tulla jotain ihan ihmeellisiä toteutuksia. Sauli vähän empi ekassa hypyssä ja tämän kokeenomaisen treenin jälkeen Lars souti sen syvemmälle ja käski hyppäämään jolloin meni kuin saukko veteen ja ui rantaan.

Iloisen uintireissun jälkeen palattiin takaisin Ternellä. Siellä tarjosin Larsille ja Elricille kahvia lämmikkeeksi kun olivat tänään vähän kylmänä päivänä uhranneet aikaansa vepeavustajina ja kylmettyneet siellä.

Alku viikonlopussa tuli hyviä tuloksia! Mukana tosin oli vain NOU & PESO. Meidän osalta viikonloppu näytti tältä:

NOU1: Shotti, Rico, Td (C. Dimitri), Effy (C. Effy), Retu, Ezra (C. Ezra)
NOU0: - (ei tullut yhtäkään koko kisassa)

RH-E: Effy (C. Effy), Raka, Shotti, Rico, Diiva, Norma
hylätty: Zeke, Yadi, Nuutti, Vani, Zaza, Lilla (C. Dalila)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti