tiistai 11. lokakuuta 2011

! RYP1 !

vNNY:n nomekokeessa on nyt käyty ja kyllä teki mieli kiljua riemusta! Nomen luokat tuomaroi Jacya ja itse astuin tuomarin saappaisiin NOU-luokassa.

NOU-koirakot olivat hyviä eikä kaksi hylättyä oikeastaan olleet edes huonoja koiria. Virheet vain olivat vähän liian suuria hyväksyttyyn tulokseen. Virheet tosin olivat huolimattomuusvirheitä kun Batterin E-pentueen tyttö ja poika paahtoivat menemään minkä jaloistaan pääsivät. E-pentueen (C. Evika) & D-pentueen (C. Doris) tytöt saivat hyväksytyn.

ALO
1: Ezra (C. Ezra), Effy (C. Effy), Suke (C. Daisuke), Viera (T. Xaviera), Rico, Riia, Zaza
2: Shotti, Yadi, Retu
3: -
0: Riki, Norma, Vani

AVO
1: Yolla, Zhora, Äffä
2: Zeke, Latko, Otto, Viive
3: -
0: Seela (C. Desiree)

VOI
1: Narkki, Viima, Pekka, Laura, Ässä, Viiri, Tiara (---> vFIN KVA!), Trolli, Lilla (C. Dalila), Happy (---> vFIN KVA!), Sauli
2: -
3: Onni, Norppa, Lellu
0: Romeo, Liffi (C. Cliff)

Päivän paras tulos oli ehdottomasti Tiaran VOI1:n jolla tuli valioksi! Sopivasti ennen pentuja. Tämä olikin vika kisa ennen pentuja. Onnea myös Hapyn omistajille valioitumisesta! Päivä oli aivan mahtava ja ykkösiä tuli. Ei kyllä mitään valittamista.

Käväistiin myös Suomen maalla ryhmänäyttelyssä kun nome- ja vepekokeeseenkin lähdettiin. Tuomarina toimi Dumle. Harmitti, että näyttelyssä ei järjestetty PEK- eikä KAS-luokkaa joten Peggy meni "ei näyttelykoirien" kanssa Elricille hoitoon leikkimään Ezran kanssa.

Junnu-uroksissa ei tullut yhtään sa:ta. Kaksi erinomaista kyllä jaettiin. Omat koirat ottivat kaikki erittäin hyvän ja kasvatti sitten hyvän.

Junnunartut onkin aina se toivon kipinäni, koska siellä on oikeasti hyviäkin yksilöitä. SA:n sai Serre ja Zaza. Serre niitti sitten enemmänkin menestystä. Se valittiin rotunsa parhaaksi junnuksi ja loppujen lopuksi PN-kehässä juoksi itsensä kakkoseksi saaden SERTin. Zaza juoksi itsensä PN-kehässä kolmanneksi! Erinomaiset ilman SA:ta sai Via, Vani, Laura ja Jolla. Laura sijoittui luokkansa neljänneksi. Luokan ainoan hyvän (= samalla myös huonoimman tuloksen) sai (yllätys, yllätys) Lellu.

Nuokku-uroksissa olin tyytyväinen Mandoon. Poitsu sai erinomaisen ja SA:n. Samalla sijoittui luokkansa toiseksi. Norppa oli toinen koiristani joka sai erinomaisen, mutta ei sa:ta, ja sijoittui luokkansa kolmanneksi. Erittäin hyviä tuli, mutta eipä hyväkään jäänyt saamatta. Sitä tuli ihan kaksin kappalein Lexalle ja Ferrarille.

NUO-narttujen kehän aikana koin elämäni järkytyksen. Batterin sijoitustyttö Effy voitti luokkansa ja sai SA:n (tämä ei vielä ollut ihme!), mutta TOISEKSI TULI TIARA!!! Tiara sai siis erinomaisen ja MYÖS SA:N! Järkyttävää. Se oli jo liian pelottavaa, että Tiara on saanut SERT:n ja nyt sitten vielä toisen erinomaisen ja vieläpä SA:n! Aivan mieletöntä. Kolmanneksi sijoittui Ux joka ei saanut SA:ta.

AVO-uroksissa parhaiten pärjäsi kasvattini Onni. Sai erinomaisen ja SA:n sekä sijoittui luokkansa toiseksi. Erinomaisen ilman SA:ta sai Rabe, Nuutti ja Olli. Rabe sijoittui vielä luokkansa neljänneksi. Luokassa jaettiin myös kaksi hyvää joista toinen tuli Nugelle ja myös yksi tyydyttävä.

AVO-nartuissa Norma sai erinomaisen, sijoittui luokkansa toiseksi ja sai myös SA:n. Erinomaiset ilman SA:ta sai Kettu (luokkansa neljäs) ja Aatos. Kolme hyvää jaettiin. Yksi tuli Torstille ja toinen Rakalle.

Käyttöluokassa Lysti ja Myrkky saivat erinomaiset, mutta SA:t jäi saamatta. Lysti sijoitettiin kuitenkin luokkansa neljänneksi.

Valioissa oli vain Romeo joka putsasikin sitten pöydän. Ylsi VSP:ksi ja SERTi siirtyi PU2:lle ja PU3:lle. Veteraaneissa tavalliseen tapaan yksi koira ja sekin siis Miri. Vanhus sai erittäin hyvän.

Onnea kaikille menestyneille.

Näyttelyssä oli myös mukana partacolliet ja vähän kuin leikilläni ilmoitin Julian mukaan. Jos kerta Suomeen lähdetään niin eiköhän siinä nyt myös yksi parta mene punaisten seassa. Kannatti tosiaan ilmoittaa, koska ylsi ROTUNSA PARHAAKSI Daniellan tuomaroimana.

Jape otti ryhmäkehän johka meninkin naureskellen ja sanoinkin Batterille, että ihan turhaa mennä sinne juoksemaan. Kuinkas kävikään.. Julia oli RYP1! Aivan järkyttävää. Elämäni ensimmäinen kerta kun ykkösryhmäläiseni on pärjännyt ryhmäkehässä noin mahtavasti. Toki eipä tuolla koko ykkösryhmää ollut, mutta silti yllätyin.

Julian menestys olikin päivän piristeruiske!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti