keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Vepen ykköset vähän harvassa

Musta tuntuu, että kohta lopetetaan vepeharrastus jos ei nää tulokset ala paranemaan. Hirveästi työtä takana ja tulokset on aivan pohjasakkaa. Ärsyttävää. Vierailtiin siis taas vNNY:n vepekokeessa.

sove
hyväksytty: Ezra, Serre, Shotti, Rico, Zaza, Viive, Kikka, Yadi, Tarra
hylätty: Jamma, Nuge

ALO1: Räpääjä (LKV)
ALO2: Myrkky
ALO3: Ux, Vani, Ässä, Suke & Lexa
ALO0: Aatos, Raidi, Effy, Raka, Lorro & Mansikka

AVO1: Ankka (LKV)
AVO2: Mando
AVO3: Sauli & Beke

Soveltuvuuskoe meni tällä kertaa hyvin. Viime kokeessa sai vain naureskella soveltajille, mutta tämä sovekoe meni lähes kaikkien osalta hyvin. Eipä oikeastaan valittamista.

ALO-luokkalaiset.... Ajatuksiani voisi kuvata sellainen kunnon ajatustulva "*sensuroitu*". Omat koirani ottivat yhden kolmosen ja kolme hylättyä.... Ässä oli omien koirieni paras eikä päässyt edes lähellekään kakkosta. Aatosta ei pitänyt edes ilmoittaa enää, mutta ajattelin, että jos se nyt saisi sen toisen ykkösen. Ei kyllä ollut lähelläkään.

Rakalta odotin paljon. Sillä kun yleensä on mennyt niin hyvin. Nyt ei sitten kuitenkaan. Lorrosta en tiedä mitä pitäisi edes sanoa. Säälittävää taitaisi kuvat ALO-luokkalaisteni suoritusta parhaiten.

Batterin Räpääjä oli paras ja ainut joka sai ykkösen. Räp siirtyi myös AVO-luokkaan ja molemmat ykkösensä on saanut luokkansa parhaan (LKV). Batterin kolme muuta vetivät kolmosen joka vähän tasoitti riemusta kiljumista, mutta onhan se parempi saada kolme kolmosta ja yksi siirto kuin yksi kolmonen ja kolme hylättyä.

AVO-luokka & Mando. Mikä siinä yhdessä pisteessä on? Mando jäi ykkösestä YHDEN pisteen päähän. Yhmmm... Mando toimi hienosti ja olin tyytyväinen. Ajattelin, että sieltä voisi se ykkönen tulla, mutta eipä tullut kun piste puuttui. Sauli ja Beke tyytyivät kolmoseen. Eipä pitänyt Bekeä ilmoittaa, mutta ilmoitimpa kuitenkin.

Ankalla ja pasalla meni hyvin. Ainut AVO-luokan ykkönen ja luokkavoitto.

Onnea kaikille jotka ovat tyytyväisiä tuloksiinsa!

Sit tähän loppuun vielä vähän pk-tuloksia kahdesta eri kokeesta.

PAKK1: Oscari
PAKK0: Viive, Sauli, Diiva
PAHA ALO1: Otto (LKV)
ALO0: Serre, Aatos
PAVI ALO1: Pomo & Peggy
ALO0: Lissu
AVO0: Duppe
VOI2: Minni
VOI3: Nella
PAHA ALO1: Raidi
ALO3: Aatos
ALO0: Serre, Yeye
AVO1: Kettu
AVO0: Harry
VOI1: Riio
VOI2: Laura
VOI3: Eero
PAJÄ ALO1: Nuutti (LKV), Torsti
ALO0: Otto
AVO3: Trolli, Raka
AVO0: Mando
VOI3: Ferrari
VOI0: Norppa, Don

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti