keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Sukukriiseilyä

Jenna kävi juuri ennen Mörön lentoa tänne tutustumassa Catacogerin F-pentueen vanhempiin. Ihan selkäpiitä karmii kuinka paljon sukusiitosta siellä on. Yhden koiran tiedot on ollut useammassa sukutaulussa, että sen vanhemmat ovat evm., mutta Jenna huomasi, että se on yhden samassa suvussa olevan koiran täysveli. Yyh. Jos tuo olis ollut mun pentueeni niin olis voinut olla, että olisin ilmottanut varaajille "Sorry, tätä pentuetta ei tuu". Tää on niitä hetkiä kun miettii, että olis pitänyt kieltää Kassun jalostuskäyttö. Tosin lupasin Batterille lainata Kassua kun Kassun veli kuoli jota Batter oli suunnitellut käyttävänsä. No, onneksi se sukusiitos on niin kaukana.

Samalla huomattiin, että myös B-pentueen sukutaulussa on häikkää. Eikan suku jatkuukin viidennessä polvessa. Eikan isänisänisänisän Pennywise Beek-A-Boo isä on Tollerhill's Nami Nami ja sen emä Glamour's Crazy In Tollers jonka isä on RS Devil ja emä Taina's Red Flower. Taina's Red Flowerin vanhemmat ovat Hole in the Head ja Very Sexy Girl. Jatkupa sittenkin...

Kettu etsiskelee itselleen miestä. Mä en vaan osaa päättää minkälaisen uroksen sille haluan. Ainut minkä tiedän varmaksi on se, että en halua siellä suvussa olevan vanhempaa linjaa. Kaikki siis ehdottelemaan sitä omaa Nappea! Tiedä vaikka olisikin juuri se mitä on etsitty. Kisatuloksilla ei väliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti