lauantai 22. lokakuuta 2011

Turhautunut tokokouluttaja

Kun on näyttelyistä toivuttu niin oli aika lähteä pelleilemään vNNY:n tokokokeeseen. AVO, VOI & EVL tuomaroi Jenna joka oli sellainen rento ja oikeudenmukainen, mutta tarkka tuomari. ALO-luokan tuomaroi sitten joku turhan tarkka täti jolla tuntui olevan jotain valittamista joka asiasta. Nimi taisi olla joku Veera tmv, mutta sille tädille ei kyllä enää ikinä mennä tokoilemaan!

ALO1: Ankka (200p. LKV !!)
ALO2: Nuge, Kikka
ALO3: Via, Viima, Nuutti, Torsti, Zaza, Shotti, Turbo
ALO0: Serre, Suke, Yadi, Riia
AVO1: Happy (LKV), Aatos, Räpääjä
AVO2: Lysti, Mansikka
AVO3: Yeye, Viiri, Ux, Ässä, Onni
AVO0: Hyrrä
VOI1: Diiva (LKV), Narkki, Mörkö, Trolli, Romeo
VOI2: Lootus, Mando
EVL2: Nella
EVL3: Pomo
EVL0: Hylje

pasa & Ankka ovat tehneet huimasti töitä tokon eteen ja sen näki. Ankka saattaa välillä karkailla, mutta nyt kun ei karannut niin työskentely oli moitteetonta ja pilkunviilaaja tuomarikin tykkäsi. Seuraamisen paikka oli hyvä (välillä yrittää edistää) ja Ankan työskentelyinto on aivan ihailtava. Tuomari antoikin täydet 200pistettä jolla oli sitten luokkansa paras.

Jennalla ja Kikalla meni tosi hyvin ekassa tokokokeessa. ALO2 tuli hienolla työskentelyllä.

ALO-luokassa nähtiin Serena Turbon ja Vian kanssa tokoilemassa. Vian kanssa jäi parin pisteen päähän ALO2 ja Turbo sai juuri ja juuri tarvittavat kaksi pistettä kolmoseen. Turbosta näkyi, että se on vasta äskettäin vaihtanut kotia, mutta asenne oli hyvä. Turbon kanssa näytti olevan kaikki kunnossa, mutta Serenan ja Turbon suhteesta taitaa puuttua vielä vähän luottamus. Eiköhän tämä ole äkkiä kuitenkin korjattu! Turbo suhtautuu niin reippaasti kaikkiin ihmisiin ja Serena kohtelee sitä hyvin joten eiköhän heidän suhteeseensa äkkiä tule luottamus.

Mun ei tee mieli ees yrittää puollustella noita omia tokoilijoitani. Torstin kanssa hommat on hallussa. Vähän on vielä hiomista, erityisesti hypyn kanssa. Torsti on yhden ykkösen hakenut n. ½vuotta sitten joten sekin kertoo, että homman pitäs olla joten kuten lapasessa. Nuutin kanssa on aika tasaisesti haettu kolmostuloksia. Se on jännä kuinka aina ei homma mee puskiin saman liikkeen osalta vaan on haettu yksitellen lähes joka liikkeestä nolla eri kokeissa. No saipa Nuutti neljä pistettä enemmän kuin Torsti. Sitpä Serre sai 99pistettä eli jäi pisteen päähän kolmosesta. Toisaalta ihan samapa tuo onko se kolmonen vai hylätty.

Aatos teki hienoa työtä AVO-luokassa. Jäi kakkoseksi Hensulle ja Happylle, mutta hienosti meni kuitenkin! Sai ykkösen joka tapauksessa hyvin pistein. Ässä ja Yeye tuntuivat olevan vähän ruosteessa. Ollaan treenattu näköjään liian vähän näille kahdelle. Molemmille kolmoset. Tosin Yeye jäi vain muutaman pisteen päähän kakkosesta.

VOI-luokkalaiset olivat aivan mahtavia! Kakkoset olivat huonoimmat tulokset ja molemmat "huonot kakkoset" tulivat Terneen Lootukselle ja Mandolle. Jos Lootus olisi saanut kolme pistettä enemmän oltais saatu ykkönen. Toisaalta lohdullista, että Diiva ylsi ykköseen ja sai 298pistettä eli kahta pistettä vajaa täydet. Onneksi Diiva pärjäsi! Voin lohduttaa itseäni, että en oikeasti ole niin huono kouluttuja kun edes yksi pärjää.

EVL:ssä ei tullut yhtään ykköstä kenellekään. Nella sai kakkosen ja oli kaikista lähimpänä ykköstä, mutta ei silti lähelläkään. Kolme hylättyä tuli ja yksi niistä oli Hylkeen. Hylje olikin luokkansa viimeinen. Asenne oli hyvä, mutta sähläsi liikaa. Hylje ei ole pitkään aikaan ollut kokeessa joten saattoi johtua osilta myös siitä. Pomon kanssa lähettiin jahtaamaan vikaa ykköstä, mutta eipä sitä tullut. Kolmonen oli yllätys, mutta ei Pomo tehnytkään mitenkään superhyvin. Pisteitä tasan 200.

Vähän alkaa tuntumaan, että oon kouluttajana vain pelkkä läppä. Mitenkä mun koirani on taantunut noin paljon vai onko mun tatsi kadonnut niihin? En usko koiramäärän vaikuttaneen siihen, koska kaikki saavat yhtä paljon treeniä kun aina ennenkin. Välillä tosin on tarkoituksella treenitaukoja joillakin. Pitäisikö sitä alkaa kiertämään pelkkiä näyttelyitä noitten fifien kanssa? Siellä ei tartte osata kuin seistä.

Aijjoo. Ollaan ilmoittaudut pk-mestaruuteen. En kyl tie olisko kannattanut, mutta voihan sitä rahaansa noinkin tuhlata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti