maanantai 17. lokakuuta 2011

Pässin päisiä pk-koiria

Olen jo melkein saanut päätettyä Mandomiehen tyttöystävän. Mulla on sille kaksi vaihtoehtoa ja tykkään itse molemmista hirmuisesti! Vaihtoehto yksi on Raka ja vaihtoehto kaksi sitten Säike. Toisaalta Säiken oon luvannut jo Batterin Shotille. En tiedä! En osaa päättää.

vNNY:n PESO
RH-E: Ankka, Vani, Ezra
hylätty: Nuge, Sauli, Mansikka, Zaza, Suke (C. Daisuke), Viive, Viima, Yadi

vNNY:n PAKK
PAKK1: Eino, Ezra
PAKK0: Viive, Viima, Nuge, Effy (C. Effy), Ässä, Yadi, Rico, Suke (C. Daisuke), Shotti

Vielä olisi tällä viikolla vNNY:n järkkäämä vepe ja toko. Vielä en ole koiria ilmoittanut kun mietiskelen tässä, että ketkä sopis mihinkäkin.

Tuntu jotenkin naurettavalta, että noin monta koiraa sai (taas) hylätyn. Pelastuskoirien soveltuvuuskokeessa ei ollut muita hyväksytyn saaneita ja käyttäytymiskokeessa yksi.

Käyttäytymiskokeessa Batterin koirat (Yadi, Rico, Suke ja Shotti) pistivät ihan pelleilyksi koko touhun ja Batterin ilme kertoi kyllä enemmän kuin tuhat sanaa. Viidestä viimeisestä neljä oli Batterin (Yadi 48p., Rico 24p., Suke 8p. ja Shotti 4p.). Yadi suoriutui vielä ihan kohtalaisesti, mutta Rico, Suke ja Shotti pistivät sellaisen showhun pystyyn, että huh huh. Ihan kuin pojilla ei olisi mitään kuria ollut tai että niitä ei olisi koskaan opetettu ollenkaan jonka tiedän olevan väärä kuva, koska Batter on tosissaan vääntänyt niiden kanssa. Ovathan Rico ja Shotti läpäisseet pelastuskoirien soveltuvuuskokeenkin.

Batter sanoi minulle, että saa alkaa täst edes viemään itse nuo piskit kokeisiin. Noutajakokeet ja mejä kuulemma kelpaa Batterillekin, mutta itse saan vääntää kaikki pk-lajit noiden kanssa. Shotti ja Rico lähtivätkin Ranskaan samalla reissulla "tehokoulutukseen" eli juoksemaan irtona ja tekemään silloin kun minua sattuu huvittamaan. Illasta kuitenkin Batter soitti ja kyseli poikien kuulumisia ja kertoi nyt kuitenkin ilmoittavansa ne itse tokoon ja vepeen.

Tiedän kyllä hyvin tunteen kun koirat eivät pärjää, vaikka niiden kanssa olisi tehnyt tosi ison työn. Käytiin meinaan Viiveen, Nuutin ja Saulin kanssa koittamassa PESOa ja kaikki kolme kiskaisivat hylätyn kun iso liuta koiria pääsi hyväksytysti läpi. Onneksi Mando ja Ässä toivat hyvää mieltä suorittamalla hyväksytysti pelastuskoirien jälkikokeen a-osuuden. Säike tosin sai siitä hylätyn. Samoin kun seuraavaksi mainitussa käyttäytymiskokessa Eino ja Ezra saivat molemmat hylätyn.

Käyttäytymiskokeesta minua ei yllättänyt, että Eino ja Ezra suorittivat sen hyväksytysti. Käytiin meinaan pari päivää sitten kokeessa hakemassa molemmille pojille hylätyt. Kotona olikin sitten kunnon tehotreeniä nämä kaksi päivää josta ihan selvästi oli apua. Nyt sitten kokeessa molemmille hyväksytty. Eino jäikin vain kahden pisteen päähän täydestä sadasta joka yllätti, koska viimeksi nappasi vain 16pistettä.

Käytiin yksi päivä myös pk-viestissä. Hensu oli lähtenyt myös kokeeseen joten hyvä tovi turistiin aina kun oli aikaa. Hensun ceskoslovensky vlcak Latino oli ALO-luokan paras!

ALO3: Yeye
ALO0: Serre & Aatos
AVO1: Duppe
VOI1: Nella
VOI2: Minni

Duppe ja Angelia olivat sellaiset iloiset yllättäjät. Nella onkin enää yhden ykkösen päässä KVA-arvosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti