tiistai 6. lokakuuta 2009

Westminster Kennel Club Dog Show

Me ei tällä kertaa viitsitty lähteä mukaan (= en muistanut ilmoittaa koiria) Westminster Kennel Club Dog Show'n, mutta silti kasvateilleni & sijoituskoirille tuli aivan loistavaa menestystä! Tuomarina toimi Jenna.

JUN Pipsa ERI4, Vautsi VSP, SERT & ROP-jun --> AM MVA & Myrkky EVA

KÄY Veeti EH4, Martti PU2 & SERT -> vAM MVA & Tango ROP, SERT & CACIB!

VET Bibe ERI1 ROP-vet

Samallahan Martti ja Vautsi valioituivat Amerikan muotovalioksi! Onnea todella paljon Hensulle. Ja onnittelut myös ROPpina olleelle Tangolle (& Hensulle).

Meijjän värivirheellinen kissalamaskotti Luise suoritti haun ALO-luokan täysillä pisteillä (300/300!!) ja olikin luokan ensimmäinen saaden Hk1 tittelin. Olen ylpeä tästä pojasta ja melkein jo harmittaa, että pojan kanssa on kisattu, kun kuitenkaan ei koskaan saada tätä työskentelyintoa periytettyä. Mutta toki, on se hienoa nähdä Luiseakin välillä kisakentillä!

Ferrari ja Kettu ovat löytäneet uuden lajin itselleen - koiratanssin! Molemmat ovat keräilleet yli sata pistettä tanssiessa.

Ankan kanssa on aloitettu aktiivinen kisailu ja useita kisoja onkin jo takana. Mejästä on saatu (kaikki eri maista) 2x ykkönen, kakkonen ja nolla. Agilitystä on saatu ensimmäinen vKUMA. Kolme käyttäytymiskoetta takana ja jokaisesta hylky. Vesipelastuksessa on soveltuvuuskoe suoritettu hyväksytysti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti