keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Iriksestä ja Catacogerista

Unohdimpa edellisessä tekstissä mainita, että meillä asustaa tällä hetkellä (& etsii uutta kotia) Jennalta muuttanut Iris. Tokossa erikoisvoittajaluokassa kisaava ja mejässä Ruotsin maalla oikeudet voittajaluokkaan omaava nuori narttu.

Batterin kanssa ollaan suunniteltu tuontia Catacogeriin. Tai Batter on suunnitellut tuontia ja minä olen luvannut hakea sen. Narttupentua olemme katselleet, mutta niitä ei tunnu oikein löytyvän, urospentuja tuntuu kyllä olevan pilvin pimein. Liettuassa Brunon ja Italiassa Mirin kasvattajilla olisi molemmilla lupaavia narttupentuja vapaana.
Löysin itselleni täysin vieraan kasvattajan jolla oli pentuja. Pentueen vanhemmat olivat melko tavallisia tallaajia, molempia käytetty kuitenkin myös metsällä, mutta suvusta löytyi useita käyttö- ja muotovalioita.
Katsellaan, jos löytyisi vaikka joku muu pentue joka iskisi.

Samalla ollaan suunniteltu perheeseen englanninvinttikoiraa, sellainen kun Batterilla joskus on ollut. Tämäkin tulisi olemaan narttu ja tarkoitus olisi hänen kanssaan päästä tutustumaan uudestaan juoksukisoihin. Joskushan olemme molemmat Batterin kanssa niitä harrastaneet, mutta vähän laji jäi unholaan sääntömuutosten myötä. Tämä narttu tulee ehdottomasti olemaan Englannista, rodun kotimaasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti