keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Vilho

Ajattelimpa kertoilla Vilhosta. Hän on siis minun 'vanhukseni', -07 vuonna Portugalista tuotu kiva luonteinen uros.

Virallisesti hänet tunnetaan BH TK1 RH-F A RH-T B vFIN & vFRA JVA Miúdo Filho, mutta ihan vain ystävien kesken hän on Vilho. Vilhoa voisi sanoa ensimmäiseksi tuonniksini 'alkukoirieni' jälkeen. Viimeisimpiin savutuksiimme kuuluu toinen JVA titteli joka saatiin Ranskasta (vFRA JVA). Kyllä olen ollut ylpeä pojasta (:

Pojalle piti tulla joskus -07 vai -08 pennut Juskun Peikonpesän Jääräpään kanssa, mutta musta kyllä tuntuu, että ei taida tulla pentuja, kun Juskun kenneli on poistettu geolta. Pitäisi varmaan alkaa ettimään Hupulle (T. Ahneuden Huippu) ja Eetulle (T. Cabinet M) uusia koteja. Hupun kanssa on kiva kisauspohja, esim. vepessä sillä on oikeudet AVO-luokkaan. Nyt kun Jusku on ollut tauolla, olen kisautellut Hupua vähän palveluskoirakokeissa ja pelastuskoirakokeissa. Uudella omistajalla ei siis olisi mikään hankala jatkaa Hupun kanssa vaikka miksi valioksi.

Ja takaisin taas Vilhoon. Harjoiteltiin tänään kovasti pojan kanssa tokon AVO-luokan liikkeitä. Onhan meillä sieltä yksi ykköstulos, mutta toinenkin tarvittaisiin. Eipä meillä mitään kisoja ole tulossa, mutta ei treenaaminen koskaan ole pahasta. Ja onhan meillä ollut Vilhon kanssa enemmän ja vähemmän pitkiä treenitaukoja. Palveluskoirakokeisiinkin on tarkoitus jossain välissä ilmottautua ja toivoa hirvittävää menestystä. No ei, olisi hienoa jos poika saisi jonkun muun kuin nollan.

Voisin lainailla Vilhon jollekin kivalle tytölle. Onhan se kivasti kisannut uros. Ja onhan poika suorittanut hyväksytysti noutajien taipumuskokeenkin. Vois toki kattella, jos pojalle hakis evm. tytön astuttavaksi ulkomailta, niin saisi vähän uutta linjaa. Tai sitten käyttäs sitä Doralla tai Nellalla. Tai tarjoaisi sitä jollekin muulle. No, pitääpä tätä kattella, jos vaikka saisi kisattua Vilhon pk-jäljessä tai jossain muussa VOI-luokkaan. Eipä Vilholla mikään kiire ole löytää tyttöä. Jos teitä jotakuta kiinnostaa pojan lainaaminen, niin heittäpääkä vaikka yv'llä vNNYn foorumilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti