keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Treeniä, treeniä & vapaata

Päivät ovat kuluneet kovassa treenissä jonka lisänä on ollut monia vapaapäiviä monilla eli koirilla, mutta omistajalla ei ole koskaan aikaa kunnon lepoon.

Meillä on Jullen kanssa kisailu painottunut aivan liikaa näyttelyihin. Emme ole tehneet mitään! No, on meillä oikeudet mejässä VOI-luokkaan, mutta siihen se sitten on jäänytkin. Näyttelyissä saanut jopa erinomaisia ja ollut kerran jopa VSP!

Ja teimpä juuri äskön huomion, että meidän sivuilta ei löydy ollenkaan Pomoa jonka kanssa on kisauskin alkanut paljon paremmin kuin Jullen kanssa. Viralliselta nimeltäänhän tyttö on BH Jk1 Hk2 Piquantin Diktaattori. Pomolla on oikeudet mejässä VOI-luokkaan ja näyttelyissä se on saanut kerran erinomaisen. Ja tokosta on yksi ALO1n.

Tänään olemme vain laiskotelleet. Tai siis, ollaanhan me otetti normaalia arkijuttuja, mutta ei mitään kunnon kisakoulutusta ole ollut. Vieno ja Riio leikkivät tuossa äskön, niin, että kaikki vähänkin matalalla olleet tavarat löytyivät lattialla.

Ajattelin, että olisi kiva jossain vaiheessa yhdistää B- ja D-pentueista tullut suku keskenään. Varmaan Fiona ja Äffä olisi hyvä yhdistelmä, koska Marttia käytetään Pipsalla. Evil olisi toki hyvä vaihtoehto myös, mutta E-pentueessa ei ollut tyttö. Tai sitten odottelen, että nuo jatkavat sukua ja yhdistän ne sitten myöhemmin. G-pentue olisi myös hyvä pentue alkaa luomaan ns. "omaa linjaa", mutta ei tuo Ola ole sellainen 'perheen tärkeimpiä / kantakoiria' josta haluaisin ihan välttämättä luoda tuon oman linjan, koska Minni, Rosa, Hot ja Atte ovat 'kaiken alku ja juuri', siihen on sitten tullut uutena Amy ja sitten Willy, Beke, Tini ja Wins. Harmittaa niin, että en Hottista koskaan pennuttanut, mutta ei se olisi välttämättä ollutkaan sitä mitä kasvatukseltani hain tai sitten se oli maailman täydellisin koira johon yritän keksiä virheitä, että ei harmittaii niin paljon.

Nuo perheen vanhukset alkavat kyllä näyttämään vanhuuden merkkejä. No, jos jaksettaisiin vielä ravailla näyttelyissä ja aina välillä kisakentillä. Amyn kanssa me ollaan lopetettu näyttelyt jo aika päiviä sitten, koska tyttö ei tykkää yhtään käydä niissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti