torstai 22. lokakuuta 2009

Suomen matkailu takana

Nyt on selvitty Suomestakin kotio (: Räpääjä otettiin hyvin vastaan Catacogerissa eikä mitään ongelmia muiden koirien kanssa ilmennyt. On kotiutunut hyvin ja saanut jo BHn & NOU1n! Aivan mahtava saavutus tältä neidiltä, lupailee hyvää meidän käyttöuralle.

Suomen reissulla tuli nähtyä Aurore, minun salukinarttuni joka asustaa Catacogerissa. Mun prinsessani oli yhtä prinsessa kun ennenkin. Ja mikä vastaanotto! Aura ei meinannut millään rauhoittua sinä aikana kun olin Catacogerissa. Se kiehnäsi koko ajan vieressä ja oli tulossa syliin. Kyllä huomaa, että äidin koirahan se on!
Catacogerissa oli muutenkin kaikki hyvin. Koirat olivat hyvässä kunnossa ja vielä siellä yksi B-pennuista pyöri jaloissa, kaunis Bella neitokainen. Oli Bellakin kasvanut siitä mitä se viimeksi oli, kun sen olen nähnyt. Se oli niin reipas tyttö. Heti tulossa innoissaan syliin ja pusutti kyllä naaman aivan märäksi.

Poikkesin myös katsomaan pasaa ja Ankkaa. Pasa näytti minulle kuinka hienosti Ankka pärjää agilityssä, olihan tyttö saanut oikeudet jo II-luokkaan. He näyttivät myös vähän ALO-luokan tokoliikkeitä jotka toimivat ainakin nytten todella hyvin, toivottavasti kisoissa on sama meno päällä. Pasa näytti myös minkälaista tanssia he ovat Ankan kanssa harjoitelleet, se oli tosi hienoa enkä enään yhtään ihmettele, että he ovat saaneet jo kaksi kertaa 40pistettä.
Kokeilin itse myös vähän Ankan kanssa tokoa, tyttö meni kuin unelma. Ihmeekseni se totteli noin hyvin melko vierasta ihmistä.

Meille on tulossa Marsilta narttupentu Deinzense Tyttörukka, jos pentueeseen syntyy narttuja. Pidetään peukut pystyssä ja jäädään odottelemaan pentuetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti