keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Mando the vähemmän suuri vepekoira

Täällä elellään jänniä hetkiä. Ihan koska tahansa Vautsi saattaa pyöräyttää Ternen V-pentueen maailmaan. Vautsi käytettiin ultrassa jossa näkyi ainakin yksi pentu. Eläinlääkäri selitti kuinka mahassa on aivan maksimissaan kaksi pentua. Vähän harmittaa, että näin hyvän yhdistelmän pentumäärä jää pieneksi.

Me ollaan Mandomiehen kanssa hinkattu vepeä ihan törkeitä määriä. Kaikki on toiminut kotona aivan loistavasti (vähän kuin koiratanssi.....), mutta kisoissa sitten tekee jonkun jäätymisen. En tiedä tuleeko Mandomiehestä koskaan mitään supermahtavaa vepekoiraa. Vepe vaan ei tunnu olevan sen laji. Kuitenkin ollaan nyt kisattu jonkun verran vepeä ja ½vuoden yrittämisen jälkeen saatiin toinen ALO1:n ja siirto AVO-luokkaan! Oon tosi ylpeä poitsusta. Agista Mandomies on pitänyt vähän taukoa, mutta nyt olisi tarkoitus palata entistä treenatumpana agikentille!

Ehkä Mandomies kerkiää joskus ajattelemaan naisiakin. Sitten kun siitä on leivottu agilityvalio eli menee todennäköisesti vielä piiiiiiiitkäääääään. Mun suuret haaveeni olisi saada Mandosta ennen tytön etsintää vepe-, toko-, flyball- ja agivalio. Saa nähdä saadaanko me noista edes puolia (no ainakin toko- & agivalio!). Mandoo kohtaan oon asettanut tavoitteet todella korkealle. Se on mun yksi parhaimpia harrastuskoiria ja se on kuitenkin saanut näyttelyistäkin kaksi voittajatitteliä.

Raka on tosissaan kunnostautunut ns. turhissa lajeissa, mutta on se sen lisäksi menestynyt nomessa. Rakan nimen eteen saatiin lisätä kuun alussa vFIN KVA-titteli nomesta ja uskon, että kohta siinä komeilee vAVA-titteli. Meiltä puuttuu vain yksi vKUMA valion arvosta, että eiköhän se tässä joskus tulla saamaan!

Vani sai kodin! Neiti on S-pentueesta ja etsinyt todella pitkään kotia. Olin aivan mielissäni kun Batter suostui tytön ottamaan Catacogeriin. Vanin lisäksi hänen mukaansa lähti Tuffe etsimään Suomeen kotia. Tuffe on siis edelleen myynnissä. Oon nähnyt Batterin ja Tuffen agitreenivideoita! Ne on aivan mahtavia. Tytsy on edistynyt valtavasti vaikka se ei aikaisemminkaan mikään huono ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti