torstai 12. toukokuuta 2011

arkipäivää

Ternen Flamant
10.10.2008 - 09.05.2011

Hensulta tuli jokunen päivä sitten viesti, että yksi suurista eli Martti on poissa. Yksi kasvateistani jonka uskon jäävään monen mieliin pitkään, varsinkin minun. Tuntuu todella oudolle, että Martti voisi olla poissa.. Poika sai ainakin elää pitkän ja hyvän elämän.

Yksi ainoista ilonaiheista on se, että Cirxo valioitui. Eikä ihan mistä tahansa lajita vaan agista!

Sitten takaisin tähän surkeuteen. Kasvattajan arki ei aina ole mukavaa. Kolme kasvattipalautusta..

Ternen Tartuffe eli Tuffe palautuin taas takaisin kotio. Mua niin harmittaa tytön puolesta, että se on tullut takaisin jo kahdesta kodista!
Tuffe on T-pentueesta josta on myös edelleen kotia vailla uros Turbo. Mä pidin tätä pentuetta hyvänä ja olin tosi tyytyväinen tähän pentueeseen, mutta kyllä alkaa ilo haihtua kun ei löydy kummallekaan koteja. Lonkat B/B, mutta muuten terve.
Tuffella on oikeus nomessa AVO-luokkaan. Mejästä ykkösiä ja flyballista 5pistettä.
15.03.2011 Jenna vAL Midi I vKUMA 5/37/Jenna & toinen vKUMA

BH vMEV-10 Ternen Poivré eli Ilo tai Ilu. Itse tunnen pojan paremmin Iluna, mutta taitaa poika tuntea itsensä paremmin Ilona. Ilu on Ternen P-pentueesta johon syntyi neljä pentua. Ilu onkin pentueen ainut uros. Tutkittu terveeksi.
Poika on todella lupaava kisakoira. Sillä on tuloksia erilaisista lajeista
hyväksytty vepen sove, vKUMA, BH, MeKUMA + vMEV-10, I-palkinto,
15.03.2011 Jenna vAL Maxi I vKUMA 7/37/Jenna
NOU-luokka suoritettu hyväksytysti. Tokosta kuuluisi olla kaksi I-palkintoa, mutta mä en valitettavasti toista löytänyt.

BH TK1 Ternen Rouge on pentueesta josta olen todella ylpeä! Happy kuuluu Ternen R-pentueeseen johon syntyi tytsyn lisäksi kaksi urosta. Kaikki kolme ovat osoittaneet loistavaa toimintaa käyttöpuolella.
agista vKUMA ja tokosta 2x I-palkinto (xxx). Mejästä 27.03.11 vMJY-GER AVO1. Nomesta oikeudet AVO-luokkaan.

Kotia etsii myös BH RH-E TK1 vNM-09 Ternen Fievré eli Evil. Poika etsii kotia joka on kiinnostunut kisaamaan tokossa! AVO1.

Harmittaa niin vietävästi. Äkkiä lasketusti melkein 15kasvattiani etsii kotia. Jotenkin niin turhauttavaa. Pitäisi varmaan lopettaa kasvattaminen (kun melkein kaikki kirjaimet on menty lävitsekin) ja myydä koirat pois...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti