tiistai 24. toukokuuta 2011

Vähän jotain treenin tynkää

Nautiskelin tänään Mandon kadonneista tanssitaidoista. Kuhan vaan kokeilin mitenkä homma toimi ja voin kertoa, että se ei toiminut lainkaan hyvin. Treenattiin samalla myös vähän tokon VOI-luokan liikkeitä. Ne oli poitsulla tosi hyvin hallussa! Ei mitään valittamista. Se on sitten vain kokeisiin kun keritään.

Viime viikko on treenattu tosi aktiivisesti agia, koska Lars lähti käymään Ruotsissa kahden viikon mittaisella lomalla ja toi Yeyen tänne jonka agitaidot olivat todellakin pahasti ruosteessa. Lars & Yeye eivät olleet kuukauteen treenanneet agia minkä näki Yeyestä.

Viime viikon hinkkasimme ihan perusjuttuja. Ei Yeyellä mitään hirveän kauaa mennyt siinä, että palautti mieleen, mutta parin ekan päivän treenit oli aivan järkyttävää säätämistä. Siellä tuli aivan turhia kämmejä ja Yeye tuntui välillä olevan ihan pihalla siitä mitä halusin siltä. Useilla toistoilla päästiin siihen mitä oltiin kuukausi sitten. Tänään tyttö tykitti radalla! Yeye oli todella loistava eikä se tehnyt ollenkaan virheitä ja aikakin oli mitä mainioin. Yeyessä riittää vauhtia eikä se ole todellakaan mikään lahna vaan vetelee samoja aikoja kuin monet paimenagit.

Agia kokeilin myös Zeepon kanssa joka on saanut itselleen oikeudet III-luokkaan ja sieltä jo yhden vKUMA:n. Harvemmimpa treenailen Zeepon kanssa, koska Elisia on hoitanut sen puolestani. Muuttelin vähän rataa haastavammaksi. Zeepolla ei ollut mitään vaikeuksia! Se tykitti menemään.

Ihan piruuttani päätin koittaa, että toimisiko Yeye III-luokkalaiselle tarkoitetulla radalla. Pyörittelin sitä vaikka kuinka ja mistä sekä keppikulma oli todella jyrkkä mikä on ollut aika haaste Yeyelle. Ekalla kerralla meni vasta tokasta välistä kepeille. Uusinta yritys ja enemmän jämäkkyyttä kehiin. Yeye suoritti puhtaasti radan!

Jo edes menneen Willyni sisko Gaia etsi sulhoa. Keskustelin Knossosien kanssa Ferrarin kolmannesta pentueesta eikä heillä ollut mitään Gaiaa vastaan joten lupasin Deneolle, että hän voi käyttää Ferraria, jos vain haluaa. Nyt vain jännityksellä odottelemme, koska Gaialla alkaa juoksut ja onnistuuko astutus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti