maanantai 31. tammikuuta 2011

Pitkästä aikaa!

Meillä on uusi agilityvalio! Pitkästä aikaa ihan omassa talossa ja oma kisaama (Ferraria ei lasketa kun eihän se meillä asu).

Arvatkaas kuka tää neiti on? No HYLJE! OOn niin supertyytyväinen Hylkeeseen. Se on aivan loistosti menestynyt kaikessa mitä sen kanssa on kokeiltu (no mejässä ollaan edetty aika huonosti). Koiratanssisssakin Hylje on käynyt tanssahtaankin saaden 24pistettä.

En vähään aikaan ole jaksanut kertoilla hyviä näyttelytuloksia, mutta tämän haluan julkistaa ihan ehdottomasti! Kyllä varmaan joskus saadaan koko näyttelyntulokset myös blogiin kaikkien ihasteltavaksi, mutta näin kiireesti haluan kertoa tämän!

Vierailtiin Suomen voittajassa jossa tuomarina oli Veera S.
Rotunsa parhaaksi ylsi Mandomies! Joten saatiin lisätä nimen eteen vFINW-10 titteli. Olin todella ylpeä kun Mando pääsi rotunsa parhaaksi. Ryhmäkehässä käytiin juoksemassa, mutta ei sieltä mitään menestystä tullut. VSP-junnuksi pääsi Laura. PN-sijoituksia ei junnukehässä tullut.

VSP:ksi ylsi Kettu! Voitteko kuvitella.. K-e-t-t-u! Ketusta tulikin sillä reissulla vFIN MVA! Kaksi Ketun SERTeistä on Voittajanäyttelyistä. Toinen Suomen voittajasta (Veera S.) ja toinen Maailman voittajasta -09 (Pilvi)!!! Yksi SERT on sitten kainsainvälisestä näyttelystä (Kati).
PN-kehässä sijoittu Ketun lisäksi Nala PN4:ksi. PU-kehässä yllätyin, että Ola ylsi PU2:ksi.

Kasvattajaryhmäkin saatiin kasaan. Mukana oli Ux (Nerveux EH4), Laura (Laure VSP-jun), Narkki (Narcose ERI4) ja Nala (Maintenir PN4). Ryhmä oli musta kiva, mutta yllätti, että ryhmään otettiin erittäin hyvän saanut Ux eikä erinomaisen saanutta Ollia tai Sania. Sijoituttiin toiseksi (ei huonolle hävitty, Nuuskuttajat KASV1 (ryhmässä oli myös Mando)) ja KP saatiin!

Siinäpä olikin ne suurimmat uutiset Suomen voittajasta. Todellakin ollaan tyytyväisiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti