maanantai 17. tammikuuta 2011

Simsalapim ja leipä katosi

Sain Cicin tuhkat tänään hakea. Ripottelin ne tallin sivulle jossa Cici tykkäsi makailla ja katsella kun muut riehuivat. Se oli minusta täydellinen paikka Cicille.

Sitten vähän muihin aiheisiin.

Raka on ollut pisemmän puoleisella näyttelytauolla, koska kehäkäytös oli aika karmaisevaa (lue: se on tippunut ilmoituskoodeista). Ekassa näyttelyssään Raka osasi käyttäytyä aj saikin erinomaisen, mutta seuraavat näyttelyt menivät niin penkin alle käytöksen takia paitsi Rockhead Toller'sin näyttelyreissu jossa Jenny esitti Rakan. Rakan kanssa olen nyt kierrellyt erilaisissa tapahtumissa ja pyytänyt ihmisiä käsittelemään sitä. Ollaan parit mätsärit kierretty eikä siellä ole ollut mitään ongelmaa. Ehkä me voitaisiin kohta puoliin uskaltautua jo näyttelyyn.

Kiitin tänään kovasti Brunoa. Jätin talon ainoan leipäpaketin pöydälle, koska normaalisti meiltä ei lähde pöydiltä mitään. Kävin sitten heittämässä heposet ulos ja tulin takaisin sisälle. Siinä ajassa Bruno tuli ovella vastaan puoliksi syödyn leipäpaketin kanssa. Joo, ehkä olisi pieni mahdollisuus, että se olisi ollut joku muu, mutta Brunoa epäilen kaikista eniten.

Repo saavutti koiratanssivalion arvon. Taitaapa olla ensimmäinen oma kisaamani kasvatti josta tuli vKTV! Aika ylpeä voisin olla eikä tarvittu edes mitään pitkää kisaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti