keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Katkeroitunut Lootuksen omistaja

RAKA KISAA VIÄKIN ALO-LUOKASSA VAIKKA ON KIERTÄNYT VAIKKA KUINKA MONTA KISAA ja kuinkas kävikään Lootuksen kanssa... Ilmotin sen kolmeen ALO-luokkaan ja tytöllä komeilee nimen edessä TK1. Ja vielä peräkkäisiltä päiviltä. Katkera? NO KYLLÄ! :D

Käytiin Lootuksen kanssa kolmena peräkkäisenä päivänä tokokokeessa (17-19.1.). Ekalta päivältä sai 152p. ja II-palkinto tuli. Kahelta vikalta päivältä saikin sitten I-palkinnot ja nyt nimen eessä on tosiaan se TK1.

Mua vaan niin tympii, että ollaan kierretty Rakan kanssa 10-20tokokoetta ja yhdestäkään ei oo tullut ykköstulosta. Tyttöä ei varmaan oo vaan luotu tokoilemaan, mutta sitten meijjän varhaiseläkeläinen vetäsee ittensä kolmessa päivässä kolmesta kokeesta AVO-luokkaan. Lootushan ei oo todellakaan tullut mulle miksikään kisakoiraksi. Tarkoitus oli varhaiseläkeläiselle sopivaa tahtia kisailla nomesta valioksi, mutta tää varhaiseläkeläinen on tykittänyt pelastuksessa ja tokossa. Mitäs menin ilmoittamaan tytön tokokokeeseen. Ilmoitin sen vain fiiliksillä "No käydään hakeen pari hylkyä" ja PYH! Lootus oli niin toimiva.

Muut iloittee kun koira menestyy ja mää täällä inisen "YHYYY! Se sai TK1:n, elämä on kamalaa"-tyylisesti :D

Ajattelin alottaa agitähti Cirxoni kanssa koiratanssin.. Ei alkanut kovin lupaavasti. Ekasta kisasta kaksi pistettä ja hylättyhän sieltä siis napsahti. En tiedä jaksanko nähä Cirxon kanssa yhtä paljoo tanssin suhteen kuin Mandon kanssa.

Julian kanssa on mennyt hyvin. Tyttö on kasvanut valtavasti ja viisastunut. Juliasta tulikin mieleen Nancyn pentusuunnitelmat.

Meille on tulossa partacollieita yhdistelmästä
BH Jk1 Tk1 VOVP-10 RH-E Showman Brittle Champion x BH Hk2 Jk2 SchH3 RH T-B RH-W A Merry Berry's Valency

Toi on kyllä ehdottomasti hieno yhdistelmä! Virtuaalimaailmassa ei oo kyllä yhtään liikaa ees noin suvullisia partacollieita aktiivisina kisakentillä. Paimennuksesta olisi tarkoitus kisata Nancy valioksi ennen pentuja. Onhan sillä oikeudet AI-luokkaan. Toivottavasti ei mene kauan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti