tiistai 25. tammikuuta 2011

Huono alkuvuosi, hyvä loppuvuosi?

Useampi päivä sitten tuli Hensulta suru-uutinen. J-pentueen nuorukainen Jolie oli kuollut tulipalossa.

BH Hk2 Jk1 Ek1 Vk1 RH-F B Ternen Joie "Jolie"
23.07.2009 - 16.01.2011

Jolie asusti minulla aika pitkään ennekuin muutti Hensun luokse. Jolie oli aivan mahtava harrastuskaveri ja todellinen käyttökoira sisimmältään. Tytön kanssa kerittiin nuoresta iästä huolimatta kuitenkin niittämään mainetta pelastuksessa (RH-E, RH-F A & RH-F B) ja tokossa sai yhden ykköstuloksen. PK-puolella Jolie niitti menestystä myös jonkun verran: ALO1 & AVO2 Hk1, ALO2 Jk1, ALO3 Ek1 & ALO1 Vk1. Olen ollut todella ylpeä Jolien pk-menestykseen. Tytössä olisi ollut potenttiaali varmasti valioksi asti. NOU-luokan on suorittanut hyväksytysti. Kävi pari kertaa mejäkokeissa ja yhden ykköstuloksen sai.

Ainut miinus Joliessa oli sen valkovoittoisuus (hylkäävä virhe). Jolien velikin on aika valkovoittoinen. Hyvin innokkaita työkoiria molemmat.

Vaikka J-pentue ei suvultaan ehkä maailman paras ole omassa mittapuussani niin silti olen omalla tavallani tyytyväinen siihen. Vaikka sieltä löytyy yleisiä koiria (nämä normaalit: Sunlit Put & Hole In The Head) niin isänpuoli on melko harvinainen ja sieltä ei löydy ollenkaan Utuhaukun-koiria.

Oli aina ilo nähdä iloisesti häntää heiluttava Jolie näyttelyissä tai kisoissa. Se oli jotenkin aina niin pirteä ja iloinen (onhan Jolien nimi suomeksi ilo).

Kovasti voimia Hensulle ja täälläkin suunnalla tuntuu pahalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti