maanantai 30. huhtikuuta 2012

Ternet mejäilemässä

Koska halusin olla mahdollisimman kiva, hyvä ja avulias kasvattajatäti niin pistin mahdollisuuden kaikille omille kasvateilleni matkata Ranskaan mejän merkeissä. Oma lehmähän tässä oli ojassa, koska halusin nähdä omia rakkaita kasvattejani. Tarjosin kaikille majoitusmahdollisuuden meiltä (ruuat yms) ja kuljetukset lentokentältä tänne ja lentokentälle takaisin sekä mejäkokeeseen. Meillä olikin aivan mahtava 3-5päivää. Osa porukasta tuli jo päivää ennen mejäkoetta ja osa sitten lähti vasta päivää jälkeen mejäkokeen. Kiitos kovasti kaikille kasvattieni omistajille tästä mahtavasta ajasta!

Mukana oli Kurris, Milzu, Sigi, Batter, pasa, Shady, Serena, Jenna, Zellie ja Hensu sekä Marsi koiriensa kanssa. Oli aivan mieletöntä nähdä näin monta innokasta kasvatin omistajaani täällä! Ja erityisen onnellinen olin nähdessä kasvattini - kaikki niiiiiiiiiiiiiin hyvässä kunnossa ja mielettömän kiva luonteisia.

Kokeitten huoltotyö vei jonkin aikaa ja järjestelyt, mutta onneksi kivat kasvattajatuttavani auttoivat töissä. Kaikki kasvatin omistajani saapuivat paikalle kokeilta edeltävänä iltana ja pidimmekin pienet juhlat. Juomana oli vappusimaa, limsaa ja syötiin sitten munkkeja. Miksipä ei näin vapun tienoilla vähän juhlittaisikin? Porukalle pistettiin hiuksiin vedessä liukevia vappuvärejä ja kampaukset olivatkin varsin värikkäitä. Mikäpä siinä. Eihän siellä kokeissa olisi ketään muita pällistelemässä ja ihmettelemässä, että mitä h*lvettiä nuo ovat tehneet.. Paitsi tuomari, mutta sitä ei lasketa.

Ensimmäinen koepäivä oli varsin avartava, mutta keli oli aivan hirveä. Nauroin aivan katketakseni, kun porukan vedessä lähtevät vappuvärit valuivat pitkin naamaa jäljestäessä. Ei se mitään! Pääasia on, että hauskaa oli. Tulokset olivat todella kivat!

AVO1: Alfa (> VOI), Zeke, Unia, Raidi, Yadi, Zaza, Scot, Viive
AVO2: Urpo, Aesha, Alex, Viima, Repo, Happy, Zhora, Naakka, Aba, Reu
AVO3: Sari, Äffä, Dusty, Via, Zeepo, Olli, Turbo
AVO0: Jamma, Oscar, Jolla, Tarra, Nuge, Virke, Hyrrä, Benji, Lysti, Viiri, Narkki

VOI1: Lexa !!! vFRA JVA !!!
VOI2: Martti
VOI3: Sauli
VOI0: Vani, Tuffe, Kikka, Ux, Laura, Sunny

VAL1: Lissu

Alfan työskentelystä yllätyin valtavasti. En edes muista koska olisin raahannut tämän peräkammarin pojan kokeeseen, mutta nyt lähdettiin koittamaan sitten mejää. Oli iloinen yllätys, että eka päivä meni näin putkeen ja siirto VOI-luokkaan tuli. Batter tarjosi Lexan valioitumisen kunniaksi kierroksen alkoholitonta siideriä ja tätähän päätettiin illalla juhlia oikein kunnolla! Lissu teki myös hienoa työtä ja olin varsin tyytyväinen siihen ensimmäisenä päivänä - muina päivinä sitten en.

Koska rakkaat kasvatin omistajani olivat raahautuneet ilokseni aivan Ranskaan asti päätin, että heidän on pakko päästä näkemään Eiffel-torni! Soitin vakituiset koiravahtini paikalle ja otimme suunnaksi Pariisin. Matkoihin upposi hyvä tovi, mutta hauskaa oli. Pariisissa pääsimme kävelemään kauniita katuja ja nauttimaan suurkaupunkitunnelmasta. Osa matkaseurueestamme oli varsin viehättynyt näkemästään, mutta osa oli jo niin tottunut siihen täällä ramppaamisen takia, että ei tuntunut missään.

Otimme suunnaksi erään Pariisin huippuravintoloista ja lupasimme Batterin kanssa maksaa kaikkien ruuat puoliksi onnistuneen mejäpäivän ansiosta! Olihan Batter saanut uuden valion ja minä uuden valiokasvatin. Ruokailun lomassa juttelimme (mistäpä muustakaan) kuin tollereista. Kaikki olivat varsin ihastuneita Lexan pitkään titteliriviin: BH Vk1 Jk1 Hk2 vJM-09 vNJM-10 vGERJM-11 vDKJM-11 vESTJM-11 vEST, vN, vFRA & vGER JVA NOU1 vNM-09 & -10 & -11 vFIN NVA, mutta yksi iso miinus Lexassa on. Sen suku, joka on harmittanut minua suuresti. Isänpuolen suku on harvinainen, mutta emän suvusta löytyy Sunlit Put. Kuitenkin minua ei tyrmätty sanoessani, että haluan käyttää Lexaa jalostukseen, koska sillä on kuitenkin ihan kiva suku ja emä on minusta kaunis (BH RH-E vFIN NVA & JVA vFIN, vLT & vDK MVA Spring Sexy Girl). Terneen päästyämme painuimmekin kaikki takaisin nukkumaan, että jaksaisimme seuraavankin päivän.

Toisen päivän tunnelma oli todella rento ja hyvin vähän jännitettiin mitenkä jäljestäminen meni. Kaikilla oli sellainen sopiva fiilis kisaamiseen ja siitä olin todella iloinen! Kisoja tulee ja menee, joten miksipä sitä synkistelemään, jos menisi vähän huonommin tai jännittämään mitenkä menee. Onnistumisista kuitenkin pitää iloita!

AVO1: Turbo, Zeke (> VOI), Unia (> VOI), Viiri (> VOI), Reu (> VOI), Dusty, Jamma, Happy
AVO2: Aba, Narkki, Yadi, Hyrra, Naakka, Nuge, Sani, Lysti, Virke
AVO3: Jolla, Urpo, Benji
AVO0: Äffä, Alex, Via, Repo, Oscar, Viive, Viima, Zeepo, Tarra, Zhora, Zaza, Olli, Raidi, Aesha, Scot

VOI1: -
VOI2: Vani, Laura, Tuffe, Matti
VOI3: Kikka, Alfa
VOI0: Sunny, Ux, Sauli

VAL0: Lissu, Lexa

Tältä päivältä tuli kivasti luokkasiirtoja, josta olen todella iloinen! VOI-luokkalaiset (& etenkin valiot!) vähän harmittivat, mutta emme antaneet sen häiritä vaan vietimme kokeen jälkeen kunnon laatuaikaa. Illasta käytiin irtona juoksuttamassa koiria ja otettiin vähän noutoharjoituksia. Dixi oli ainoana ulkopuolisena Terneläisenä mukana ja tuntui taas rakastavan kaikkia. Dixi kiusasi koko ajan kaikkia ja roikkui kaikkien korvissa. Kivaa oli ja seura oli aivan mahtavaa!

Kolmantena päivänä porukka alkoi olla jo aivan naatti. Niin koirat kuin omistajatkin. Tulokset kuitenkin yllättivät positiivisesti!

AVO1: Zaza (> VOI), Olli, Tarra, Jamma (> VOI), Viive (> VOI), Zhora, Turbot (> VOI), Happy (> VOI), Roi, Urpo (> VOI), Jadi (> VOI)
AVO2: Alex, Ville, Raidi, Virke, Aesha, Nuge
AVO3: Jolla, Touko, Zeepo, Hyrrä, Oscar, Äffä, Viima, Via
AVO0: Aba, Benji, Scot, Naakka, Repo, Lysti, Narkki, Sani, Dusty

VOI1: Zeke, Laura, Vani & Ux (---> !!! vFRA JVA !!!)
VOI2: Unia, Reu, Matti
VOI3: -
VOI0: Alfa, Viiri, Sunny, Kikka, Sauli, Tuffe

VAL0: Lexa, Lissu

Ehdottomasti kaikista paras ja kaikkien ylpeyden aihe olisi pitänyt olla Zeke, koska herra ainoana repäisi joka päivältä ykköstuloksen! Kaksi ekaansa AVO-luokasta ja vikana päivänä VOI-luokan ekan ykkösen. Aivan mieletön jäbä! Vikan päivän ylpeys oli Ux, joka saavutti myös vFRA JVA-arvon. Valitettavasti tätä ei keritty juhlimaan, koska osalla porukasta oli hirveä kiirus lentokoneeseen, joidenka joukossa mm. pasa oli.

Niiden kanssa jotka jäivät istuttiin vain iltaa ja otettiin pienet treenit tokosta. Lähinnä häiriötä harjoiteltiin, koska oli kunnolla porukkaa. Myös jaettiin vinkkejä toisillemme mitenkä kannattaisi tehdä ja onko jossain liikkeessä hiottavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti