keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Näyttelykäynnit

Voitaisiin tässä purkaa muutamaa näyttelyreissua. Ekaksi otetaan vaikka Suomen näyttelyreissu, jossa tuomarina toimi Santtu.

Junnuluokassa ei ollut mitään ihmeellistä, mutta Peggy sai ensimmäisen virallisen näyttelytuloksensa: hyvä. Ei se mitään, koska tällä tuloksella pystymme jo anomaan valion arvoa, jos tarvitaan siihen näyttelytulosta. Aivan mielettömän upea Vava, joka on värivirheellinen & vahinkopentu, oli myös ensimmäisessä näyttelyssään. Tyttö repäisikin ERI SA tuloksen, joka ei todellakaan ole huono värivirheelliseltä!

Nuortenluokassa Äffä oli todellinen yllättäjä! Se vetäisi itselleen PU3-sijan. Ja kyllä, olin näääääääääääääääääin ylpeä pienestä pojastani! Ninja voitti luokkansa ja sai SA:n. Batterin sijoitustyttö Effy sijoittui erinomaisella luokkansa toiseksi ilman muuta mainittavaa.

AVO-uroksissa tuli kivasti erinomaisia ilman SA:ta ja luokkasijoitusta:  Latko, Sauli, Jero & Olli. Olli ja Latko ei nyt ollut mitään niin kovin ihmeellisiä, mutta Sauli yllätti! Mahtavaa, että uros sai erinomaisen. Luokan voitti Batterin omistama ja kasvattama Liffi, joka sai myös SA:n. Ja sit Nuutti ERI3 & SA!

AVO-narttujen kohdalla meinasin pyörtyä enkä tainnut olla ainut. Norma yllätti kaikki! Onhan se nätti tyttö, mutta en uskonut, että ihan näin nätti sen sijoittaessani. Norma sai kipitettyä itsensä ihan vastakkaisen sukupuolen parhaaksi! JEEJEE! Hyvä Norma.

Käyttöluokassa on alkanut olla enemmän koiria kuin ennen, mikä on todella hienoa! Siellä on ulkonäöllisesti myös upeita koiria. Uroksissa esiintyi kolme Terneä: Scot, Dusty & Raidi. Scot ERI2 SA, Dusty ERI1 SA PU4 & Raidi EH. Ei huonosti pojilta! Nartuissa esiintyi kaksi Terneä: Happy & Sani. Mukana oli myös Batterin kasvatti Serre, joka sai SA:n ja sijoittui luokkansa neljänneksi. Sani oli PN3 & Happy sai erittäin hyvän.

Kasvattajaluokassa käytiin myös pyörähtämässä Sanin (PN3), Scotin (ERI2 SA), Dustyn (PU4) & Äffän (PU3) kanssa. Ryhmä oli omasta mielestäni tosi hyvä ja kyllähän sieltä kunniapalkinto irtosi, mutta kasvattajaryhmänä toinen sija. Kuitenkin kunniapalkinto saatiin, joten voidaan olla tyytyväisiä! Batterkin sai ryhmän kasaan tuloksella KAS3.

Sitten se toinen näyttelyreissu suuntautui Iso-Britanniaan ja oli huomattavasti suurempi pettymys kuin aikaisempi. Tuomarina toimi femm. Laatumainintoja saatiin laidasta laitaan.

Pentuluokassa oli nartuissa  Peggy ja ensimmäistä kertaa Dixi. Peggy oli VSP-pentu KP:n kera, mutta meijjän pieni Dixi sijoittui vain luokkansa toiseksi ilman kunniapalkintoa! Toivotaan, että prinsessa saisi näyttelyistä edes yhden kunniapalkinnon ennen junnuluokkaan siirtymistä. Esiintyminen oli hyvää, mutta tuomari ei vain ollut vakuuttunut, että Dixille kuuluisi kunniapalkinto.

Junnuluokassa saatiin nartuissa jokunen erinomainen ja Bella sai SA:nkin sijoittuen luokan kolmanneksi. Aesha-tyttönenkin pääsi ensimmäiseen näyttelyynsä ja aloitti hienosti näyttelyuransa saaden erinomaisen. Unia oli ehdottomasti päivän ilopilkku sijoittuen narttujen kakkoseksi (PN2) ja saaden SERT:n sekä oli ROP-juniori!

NUO-luokassa ensi esiintymisen teki sijoitusurokseni Roope, josta olin todella tyytyväinen! Roope aloitti näyttelyuransa vielä lupaavammin kuin Aesha yltäen PU3:ksi!! Aivan huippua. Laura kävi ensimmäisen kerran NUO-luokassa pyörähtämässä ja saikin sieltä ERI3 SA-tuloksen. Sunny sai myös hyvän tuloksen: ERI2 SA!

Tähän väliin voisin luetella meidän kaikki tyydyttävän saaneet: Topi (NUO-u), Ferrari (NUO-u), Eino (NUO-u), Liffi (AVO-u), Trolli (AVO-u), Nuge (AVO-u), Ilpo (AVO-u), joidenka lisäksi myös hyvää sateli enempi kuin tyydyttävää. Nartuista ei yksikään saanut tyydyttävää. Einon, Nugen ja Ilpon tyydyttävän ymmärrän ja joten kuten Liffin, mutta muiden en. Trolli on musta se, joka noista kaikista vähiten ansaitsi tyydyttävän.

AVO-luokassa ei oikeastaan muuta mainittavaa kuin toi tyydyttävien määrä. No Raka oli luokkansa toinen ja sai SA:n ja Norma sit kolmas ja SA. Käyttöluokssa Dusty PU4 ja Raidi sai SA:n! Scot sai erittäin hyvän. Happy ERI3 SA ja Sani erittäin hyvä. Raidin tulos oli tosi hyvä ja siitä ollaan tosi tyytyväisiä! Happy myös pärjäsi kivasti.

 Kasvattajaryhmässä mukana oli Dusty (PU4), Unia (PN2), Sunny (ERI2 SA) & Laura (ERI3 SA). Tuli sieltä kunniapalkinto tällä ryhmällä ja KAS2-tulos. Kaiken kaikkiaan näyttelypäivästä jäi tosi laimea fiilis, mutta Unia & Roope aika hyvin pelasti sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti