sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Pennut Suomeen

Tässä on nyt selvitty pentujen Suomeen lähdöstä. Batter tuli perjantai-iltana tänne katsomaan pentuja, että saisi lennättää osan niistä Suomeen lauantaina.

Mike tuli myös katsomaan pentuja. Olivathan he Batterin kanssa törmänneet välillä kisoissa, mutta halusin, että he puhuisivat kunnolla pennusta ja suvusta sekä seurailisivat pentuja siinä samalla.

Itse päätin kadota hoitamaan Bracoa siksi aikaa. Eka harjailin pojan ja sitten päätin, että voisin käydä tekemässä pienen köpöttelylenkin sen kanssa. Heittelin pojalle vain suojat jalkoihin ja suitset päähän ja sitten lähdimme köpöttelemään. Vähän oli kyllä jo pimeää, mutta ei se meitä haitannut ja päätettiin muutenkin köpötellä vähän isommalla tiellä. Vähän ravailtiin ja pieni laukkapyrähdyskin otettiin, mutta siihen se jäi. Hyvä että tälläinen sunnuntairatsastelija pysyi selässä. Ratsastelun ja Bracon hoitamisen jälkeen menin sisälle katsomaan miten keskustelu oli edennyt.

Batter ja Mike väänsi kättä siitä minkä pennun Mike ottaisi. Batter olisi halunnut antaa hänelle välttämättä erittäin lupaavan narttupennun, mutta Mike halusi ehdottomasti käyttölinjaisemman urospennun. Sitten Batter yritti häntä suostutella ottamaan näyttelyihin lupaavamman urospennun. Mikellä meinasi kihahtaa, mutta kohteliaasti hän yritti vielä kertoa olevansa käyttöharrastaja. Oli tainnut Batter ymmärtää väärin Miken Englanti-Ranskan sekoituksen ja Batter oli ehdottomasti myös sitä mieltä, että Miken valitsema urospentu olisi paras vaihtoehto hänelle. Mike lähti illasta ja lupasi hakea pennun viikon päästä.

Lauantaina ihan aamuvarhaisella pakattiin pennut (Hifki, Liina & Liffi) ja Hellu lentoboksiin sekä lähettiin lentokentälle Batterin kanssa. Batter lähti lentoselvityksiin ja minä palasin kotio jossa minua odotti vielä pikkuiset Rine, Guru, Turbo, Tarra & Dera + laumallinen muita.

Samalla voisin hehkutella Zeepon agimenestystä. Alkuun ajattelin, että ei pojasta tule koskaan mitään kisakoiraa ja sitten kahdesta melko lähekkäin olleista kisoista nappasi vKUMA:n. Enää yksi ja siirto kakkosiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti