tiistai 30. marraskuuta 2010

tanssin taikaa

Oltiin jokunen aika sitten Blood on the Dance Floor!!-koiratanssiputkessa joka kesti seitsemän päivää. Mukanahan mulla oli elämäni epävarmin tanssija Mando ja Diiva joka on välillä niin diiva, että ei voi tanssia..

Ekan päivän jälkeen olin jo valmis pakkaamaan laukut ja myymään Mandon pois. Kiehahti niin totaalisesti Mandoon.. Se kun on niin tykki kaikissa lajeissa normaalisti ja ihan oikeasti tykkää tanssia, mutta vain kotona. Ekan päivän pistesaalis oli molemmilta YHTEENSÄ 10pistettä (Diiva 6pistettä ja Mando 4). Diiva päätti olla vähän diiva eikä mikään kelvannut tälle arvon neidille.

Toinen päivä oli jo Diivan osalta vähän onnekkaampi, mutta toi toinen hirviö.. Diiva sai 24pistettä ja arvatkaas mitä... Mando sai kahdeksan pistettä ja hylättyhän sieltä tuli. Olin ihan hiiltynyt koko illan ja ainut minkä takia en päättänyt jättää koko leikkiä kesken oli Diiva. Halusin, että Diiva saisi edes mahdollisuuden kerätä pisteet koiratanssivalion arvoon.

Kolmantena päivänä menin ajatuksella "Diiva on paras ja Mando on Mando.. Kun joku haluaa hyvän harrastuskoiran niin sijoitan Mandon heti!" Diiva tosissaan tanssi ja tuomarin mielestä se oli luokkansa kolmanneksi paras (30p.!!!) vaikka minusta Diiva vain sähläsi, mutta se oli varmaan tuonut jotain hienoa lisämakua tanssiin. Mandon kanssa aloittaessani ajattelin vain "Menee miten menee..." ja poika yllätti minut. Tällä kertaa se ihan tosissaan teki ja oli ihana oma itsensä (eli yksi maailman parhaita harrastuskoiria). Mandon panostuksen tuloksena poika sai 25pistettä. Tämä oli aivan superhieno päivä.

Neljäntenä päivänä menin todella suurella luotolla Mandon kanssa kisaamaan. Mikään ei voisi mennä vikaan. Suorituksen jälkeen olin enemmän kuin tooooooodella pettynyt. Ihan kuin joku olisi hakannut minut.. Mando sai kokonaiset seitsemän pistettä ja hylättyhän sieltä tuli. Olin taas ihan kypsä koko koiratanssiin ja vannoin lopettavani koko lajin.. Diiva vaistosi kiukkuisuuteni, mutta panosti silti tosi hyvin ja oli todella iloinen ja reipas oma itsensä. Tytsy pelastikin osan päivästäni saaden 28pistettä.

Viidentenä päivänä lähdin kisapaikalle "Jep, Mando on hyvä sijoittaa jollekin joka jaksaa tehdä sen kanssa" ajatuksen kanssa. Olin ihan kypsä Mandoon. Ihan tosissani suunnittelin antavani sen vaikka Batterille sijoitukseen... Saisipa tapella Mandon ja sen temppujen kanssa. Kävin Diivan kanssa ensin tanssahtelemassa ja tyttö sai 15pistettä. Eka ajatus mikä oli mielessä "Eipä Mando voi yhtään sen parempia pisteitä saada". Olisin voinut hakata päätä seinään ennen suoritusta ja ajattelinkin vakaasti hakkaavani pääni tiiliseinän lävitse Mandon suorituksen jälkeen. Mando tanssahteli tosi hienosti ja se yllätti aivan minutkin. Tuomarista Mando oli luokkansa PARAS (50p.)!! Yllätyin, koska se toi meille seitsemmänelle päivälle kisan. Tosi helmi, nyt saattoi olla toivoa Mandon valioitumisesta.

Kuudetta päivää en odotellut mitenkään ihmeellisemmin. Olin jo niin tyytyväinen Mandon viiteenkymmeneen pisteeseen, että voisin joskus jopa saada siitä valion vaikka se keräisi kaikista lopuista kisoistaan 10pistettä. Päivä oli kuitenkin ehdottomasti paras aamufiiliksistä lähtien. Mentiin eka Diivan kanssa ja olin tyytyväinen tytön suoritukseen. Mandon kanssa tanssahdellessa ajattelin, että poika on yllättävän hyvä ja silläkin tuntui olevan normaali oma kisafiiliksensä päällä. Pisteet olivatkin sitten aivan huiput! Diiva sai 29pistettä ja Mando 40pistettä!!! AIVAN TOSI MAHTAVAA!

Seitsemänteen päivään heräsin iloisen pirteästi. Kuhan yli 10pistettä saataisiin niin olisin todella tyytyväinen. Mando tanssahteli oikein iloisesti eikä ollut enään mitään hajuakaan sen omalaatuisesta "vihaan kisata koiratanssia"-asenteesta. Sijoitus olikin sitten sen mukainen eli 9/17 ja pisteitä ropisi kakskytä neljä.

Enpä tehnyt Mandosta sijoituskoiraa eikä se muuttanut Batterin hoiviin enkä lennättänyt sitä Suomen maalta (missä koiratanssiputki oli) johkin Uuteen-Seelantiin enkä hylännyt koiratanssia harrastuksena tai kisalajina. Kotona Ranskassa laskeskelin molempien pisteet ja MOLEMMISTA KOIRATANSSIVALIOITA! Mando pistein 274 ja Diiva 286.

Säike on startannut mahtavasti koiratanssiuransa. Ekasta kisasta viiskytä pistettä ja seuraavista kakskytäviis ja kakskytä seitsemän. Tytsyllä on kasassa kolmesta kisasta vähän reilu sata pistettä. Säike tosiaankin tykkää tanssia!
Repo on myös tanssahdellut kolmen kisan verran. Sillä on taskussaan 2x 28pistettä ja yksi hylätty (7pistettä).

Tälläinen pelkkää koiratanssia postaus :D No, yrittäkää kestää!

2 kommenttia:

  1. Onnea koiratanssimenestyksestä sekä uusista valioista!
    Erityisesti pusuja Mandomiehelle ja Säike-tyttöselle <3
    - Mari & Nuuskikset

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Mandomieheltä ja Säikeltä myös pusuja sinne suuntaan :)

    VastaaPoista