perjantai 26. marraskuuta 2010

Aivan huuurrrjia tappajia

Nyt on saatu pennut dna-testattua viikko sitten. Kolme pentua (1u, 2n) on Sällin ja loput viisi (3u, 2n) ovat Kassun. Oikeastaan olen hyvin tyytyväinen pentueitten koko jakaumaana (MUAHAHAHH Batter joutuu etsimään kaikille neljälle kauhu kakaralle kodit!), koska omista pennuistani vain yksi on vailla kotia.

Catacogerin pentujen nimet ovat
u. Catacoger Chafik "Hifki"
u. Catacoger Cliff "Liffi"
u. Catacoger Curt "Guru" jää Ranskaan Mikelle
n. Catacoger Cyrine "Rine"
n. Catacoger Cliona "Liina"

Sitten Terneläiset ovatkin kaikki paitsi omani vailla virallista nimeä.
u. Ternen T... "Turbo" (ehkä Turbot (piikki(kampela)))
n. Ternen T... "Dera" (ehkä Tarder (viivästyä) tai Tartuffe (hurskastella))
n. Ternen Tarte "Tarra" (ent. Tuffe)

Tarran nimi tarkoittaa Suomeksi leivosta. Turbon ja Deran viralliset nimet riippuvat todella paljon siitä kumman Hensu päätyy ottamaan ja siitä, että minkä nimen Hensu sitten valitsee pennulleen. Hän on ollut nyt vähän kahden vaiheilla koska molemmat pennuista ovat niin kauhean lupaavia! Toinen pennuista siis on vapaana, mutta sukupuolesta ei ole vielä varmuutta.

Pennut ovat olleet todellisia riesoja. Toivon, että Terneen ei enää koskaan (EI IKINÄ!) tule näin isoa pentuetta. Tässä porukassa on ollut kyllä aika paljon tekemistä. Otsikko kuvaa pentuja todella hyvin. Vanhuksilla on mennyt totaalisesti hermot näihin huuuuuurrrrjiiiin tappajiin jotka roikkuvat koko ajan korvissa tai hännässä tai sitten narskuttavat jalkoja tai tai tai...

Hellu on kuitenkin ollut pennuilleen aivan ihana äiti. Tytsy hoiti pentunsa aivan itse eikä ensimmäisellä viikolla ollut kenelläkään vieraalla mitään asiaa hänen kultamussukoittensa lähelle. Jos vanhukset ovat myös yrittäneet kertoa jollekin pennuista "NYT LOPPU SITTEN KERSA, hampaat irti!!!" niin Hellu on ollut heti välissä kertomassa vanhukselle "SÄ ET KOSKE SIIHEN tai mä tapan sut!" Rauhallista siis..

Liffi oli alusta asti Batterin suosikki. Hän kävi katsomassa pentuja täällä parikin kertaa ja joka kerta hän paijaili Liffiä. Hän päätti sitten jättää pennun itselleen. C-pentueesta onkin vapanaa vielä yksi uros ja yksi narttu. Toinen uroksista ("Guru") jää tänne Ranskaan Mikelle ja toista nartuista on vähän haaveiltu Sveitsiin.

Tälläistä siis tänne. Osan pennuista pitäisi huomenissa lentää Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti