perjantai 12. marraskuuta 2010

Kauhu kahdeksikko!

Meillä on nelisen viikkoa asustanut aivan superisoksi kasvanut Hellu joka räjähti eilen.

Hellun astutus onnistui todella hyvin. Minä lensin hakemaan Hensun Sällin mennessäni Suomeen Kassun kanssa. Pojat pärjäsivät hyvin Catacogerin lauman kanssa ja kohtelivat molemmat vuorollaan varsin nätisti Hellua. Kaikki onnistui varsin loistavasti ja jäimme odottelemaan pentujen syntymää. Lentomatka Hensun luokse onnistui hyvin ja kasvattini näyttivät voivan oikein hyvin mitä todella pikaisesti pyörähdin katsomassa. Patea oli todella mahtava nähdä! Hieno poika hänestä on kasvanut. Sälli nautti päästessään tuttuun ja turvalliseen paikkaan. Ei tainnut poika oikein nauttia lentokoneella matkustamisesta..

Hellun synnytys onnistui hyvin vaikka minua vähän kammoksuttikin ajatus Hellun synnytyksestä, koska tyttö oli valtava.. Tyttö sai synnytettyä kaikki pentunsa itse eikä minun tarvinnut avustaa oikeastaan yhtään. Kaikki pennut ovat alkaneet reippaasti imemään ja tuntuvat muutenkni hyvin elinvoimaisilta.
Tämä pentue oli ehdottomasti Ternen suurin pentue! Pentuja syntyi yhteensä kahdeksan. Vielä ei ole mitään tietoa kumman uroksen pentuja on enemmän vai ovatko pelkästään jomman kumman uroksen pentuja. Tytöt ja pojat jakaantuivat täysin tasoilleen, koska molempia sukupuolia edusti neljä.
Yksi tytöistä on jäämässä itselleni ja Hensulle on menossa joku pennuista, jos Sällin pentuja tulee. Batter jättää itselleen yhden uroksen riippumatta isästä, mutta Kassun pennusta hän vähän haaveilee.

Saa nähdä mitä tämän kauhu kahdeksikon kanssa tulee olemaan loppu ajasta, koska Catacogerin nimiin tulevat pennut ja Hellu lähtevät vasta kun pennut ovat riittävän vanhoja ja rokotukset ovat kunnossa. Hui kamala mikä lauma täällä tulee olemaan.. En ole koskaan ollut valvomassa noin isoa pentuetta. Ihan päätä huimaa! Mitä jos niistä yksi hukkuu?

Catacogeriin on tulossa aivan mahtava pentue! Rakastan tätä yhdistelmää. Emänä tulee olemaan Mörkö ja isänä Marin Into. Pennut tulevat olemaan aivan mahtava sekoitus uutta ja vanhaa sukua. Mietinkin tässä kuumeisesti haluaisinko itselleni pennun.. Tarkoitushan minulla oli ottaa jonkun Nuuskuttajan Talven-pentujen pentu ja tässä kyllä olisi todella loistava yhdistelmä siihen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti