keskiviikko 3. marraskuuta 2010

vPFRAW-10 onnellisesti ohitse

Tämänkin vuoden piirretty Ranskan voittaja saatiin pidettyä kunnialla loppuun! Jee jee! Itse pääsin pitkästä aikaa tuomaroimaan näyttelyihin ja otinkin suosiolla kaksi ryhmää työkseni (FCI10&EFR) joittenka kanssa ei mennyt kovinkaan kauaa (jotain vähän vajaa 2h) ja olin myös tuomaroimassa ryhmäkehät.

Riroma tuomaroi Nancyn ja antoi sille erittäin hyvän (luokkansa (&rotunsa) ainut joten oli myös luokkansa paras). Pate sai EH1:n Nishalta.

Novascoteissa ei ollut mitään ihmeellisiä tuloksia. Tuomarina oli Riroma. Repo sai hyvän ("Ok ensivaikutelma. Pienehkö pää, jonka kuono-osa saisi olla täyteläisempi. Hyvin sijoittuneet silmät ja korvat. Hyvä kaula. Ok ylälinja, alalinja kohoaa liikaa ylös. Häntä on kiinnittynyt liian alas. Liian pitkät jalat, jotka saisivat olla vahvemmat. Turkki saisi olla rodunomaisempi.") ja Bläkkäri erittäin hyvän (voitti luokkansa) sekä vastakkaisen sukupuolen parhaaksi valittiin Judy (PN1 SERT CACIB VSP vPFRAW-10). Dora sai valioluokassa erittäin hyvän. Vähän harmitti kun Doran ilmoitin vähän sillä fiiliksellä, että sieltä tulisi voittajatitteli, mutta Judy sitten vei mikä ei todellakaan ollut huono juttu :)

Kävin myös katsomassa kun Mari esitti uuden tulokkaansa Demon. Poika oli ainakin todella hyvä luonteinen, mutta rakenteessa oli jotain juttuja mitkä tiputtivat laatuarvosanan erittäin hyvään.

Hieno päivä ja keli suosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti