torstai 15. heinäkuuta 2010

nomeilua

Olimme Red Feloryden avajaisnomessa ja tulokset olivat mitä mahtavimpia.

Päivä alkoi NOU-luokalla josta Riio sai NOU1:n. Jullea ei oikein kiinnostanut joten tytölle tuli sitten hylätty. No uusia kisoja on tulossa, ehkä sitten.

ALO:ssa käytiin kisailemassa Ketun ja Norpan kanssa. Epäilin kovasti Kettua, koska edellisissä treeneissä se veti ihan ranttaliksi eikä sillä olisi saatui kuin kaunis ALO0. Tänään kuitenkin Kettu päätti loistaa ja nappasi ALO1:n. Tällä ykkösellä saimme oikeudet AVO-luokkaan. Norpalta oikeastaan odotin suuria, koska sen edelliset treenit menivät täydellisesti ja sillä olisi kyllä saatu ykkönen, mutta aina ei mene kaikki kuten suunnittelee ja Norppa sai ALO3:n.

AVO:ssa kisattiinkin sitten kolmen miehen voimin, kahden vanhuksen ja yhden nuoren hurjan. Mukana olivat siis Beke, Vilho ja Olli. Odotin suuria vanhuksilta. Aloitin Vilhon kanssa joka repäisikin sitten pohjat meidän AVO-luokan kisailijoilta. Vilho sai AVO3:n.. Toivoin niin ykköstä, että poika olisi saanut oikeudet VOI-luokkaan. Sitten herättelin toivoja Beken suhteen, jos se vaikka saisi toisen AVO1:nsä ja siirtyisi VOI-luokkaan. Ykkönen jäikin aivan muutamasta pisteestä kiinni ja poika sai AVO2:n. Olin niin hiiltynyt, kun kämmi johtui oikeastaan minusta.
No, kun oli Ollin vuoro, niin en odottanut enää mitään. Eihän joukon nuorin voinut niittää menestystä ja saada toista AVO1:stään.. Olin vieläkin vähän hiiltynyt kämmistäni, mutta yritin keskittyä täysillä Olliin, joka ei kuitenkaan onnistunut. Poika kuitenkin päätti näyttää, että eihän ihan turha koira ole ja repäisi toisen AVO1:nsä! Mielialani kohosi pilviin ja olin niin onnellinen, että edes yksi koirista siirtyi VOI-luokkaan.

VOI-luokasta toivoin ykkösiä, mutta tuntui, että edelliset vastoinkäymiset eivät lupailleet hyvää. Hylkeestä ja Minnistä kuitenkin tulisi valiot näillä VOI1:llä, niin ei ne nyt molemmat voineet sitä saada, jos kumpikaan. Aloitin Hylkeen kanssa joka toimi kuin unelma ja ykkönen tulla tupsahti! JEE! UUSI VALIO! Sitten menin hyvin reippaasti ja rempseästi Minnin kanssa, ajatuksena vain "jos se vika ykkönen myös Minnille".. Minni suoriutui mahtavasti ja ykkönenhän sieltä tulla tupsahti! MAHTAVAA! TOINEN KÄYTTÖVALIO! Päivä pelastettu, kiitos tehotyttöjen ja Ollin. (:

Illalla pidimmekin ihan "kunnon juhlat", jossa koirat saivat muutamat keksit ja luita ja omistaja nautti mehusta ja kekseistään. Koirahoitajamme kävivät myös mehuttelemassa ja syömässä keksejä.

Ai että olen ylpeä Hylkeestä ja Minnistä! Kaksi valiota samana päivänä.. Kuka olisi uskonut? Ja kun vielä Hylje on saanut NOU1:nsä 10.02 ja vikan VOI1:nsä 07.07. Alle puolessa vuodessa käyttövalioksi! Aivan mahtavaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti