tiistai 13. heinäkuuta 2010

pentubuumi

Ilu eli nykyinen Ilo sai kodin. En tällekään odottanut vanhempaa harrastajaa omistajaksi, mutta Jenna otti pojan itselleen. Ihana saada Ilo asustamaan emänsä kanssa Jennalle!

Olen alkanut miettimään, että jättäisin reppana-Riian itselleni. Olen vain niin kiintynyt tyttöön ja olisipa sitten ainakin yksi jalostuskappale itsellä mitä voisin käyttää. Tosin en tiedä tarvitsenko enää yhtään jalostuskoiria, kun narttuja näyttäisi olevan ihan riittäviin omiin tarpeisiin ja vaikka lainattavaksi muillekin.

Tuosta tulikin mieleeni. Lupasin lainata Ishun Iivin Tompalle. Tomppa on vaan niin mahti poika ♥ Tykkään kovasti pojan suvusta ja sieltä löytyy vielä oma kasvattini Klasse.
Nyt kun olen vNNY:n foorumilla etsinyt kultakimpaletta itselleni suvun puolesta, niin aina sitä voi yllättyä "JAA! Tällä koiralla oli näitä koiria suvussa". Yllätyin aivan totaalisesti, kun huomasin (/muistin) Ishun suvusta löytyvän Topin jota haaveilin joskus joittenkin (L tai K-)pentujen isäksi. On se ihanaa omistaa omasta takaa kultakimpale.

Jotenkin tulee sellainen tunne, että on päässyt kasvatuksessa pitkälle, kun omia kasvatteja alkaa löytymään muidenkin kasvattajien kasvattien suvuista. Ei ole kasvattaminen (& koirien jalostus) mennyt hukkaan.

Laittelin pitkästä aikaa karvaturreihinkin pentuilmoituksen, viimeksi siellä oli K- & L-pentueitten ilmoitukset ja tässä välissä on kuitenkin ollut M-, N-, O- ja P-pentueet. Pennut menee melkein paremmin myytyä, kun niitä mainostelee vaan vNNY:n foorumilla. Eipä L- ja K-pennuille ainakaan sillon ollut erityisemmin kiinnostusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti