tiistai 10. marraskuuta 2009

TK2

Ferrari tuli käymään perheensä kanssa meillä. Juhlistettiin pojan saavuttamaa TK2 koularia sekä muita hienoja tuloksia, mm. agissa maxi kakkosluokkaan pääsyä. Omat muksuni suorastaan vyöryivät Ferrarin 'kimppuun' ja heitimmekin sitten yhteispäätöksellä koirat ulos leikkimään keskenään. Tuli siinä keskustelua Ferrarin Englannissa olevista pennuista ja tulevista pennuista. Samalla tuli ilmi, että heitä oli alkanut kovasti kiinnostaa ottaa Ferrarin pentu.

Pohdimme yhdessä Ferrarin pentujen emää. He ihastuivat minulla juuri hoidossa olevaan Ankkaan eikä Ankka minusta kyllä olisi paha vaihtoehto Ferrarille. Saisi vähän uutta sukua luotua eikä olisi vain niitä vanhoja sukuja. Mutta pitääpä nyt miettiä tätä vielä eteenpäin ja kysellä pasalta mitä mieltä hän on. Tai sitten jättää Ferrari kokonaan jalostuskäytön ulkopuolelle, onhan sillä aikaisemmin tutkittu 0/1 polvet, nyt ne tosin tutkittiin 0/0'ksi.

Pitkien kahvittelujen ja keskustelujen jälkeen Elisia näytti minulle mitenkä hänen ja Ferrarin yhteistyö sujuu. Elisia ohjasi paljon käsillä, uros tottelikin paljon paremmin käsimerkkejä kuin äänikäskyjä. Tätä oli niin hieno katsella! Sain myös itse kokeilla Ferrarin kanssa, koska useimmitenhan se oli minun mukanani kisoissa. Ensin riehuin vähän pojan kanssa ja sitten vasta aloimme töihin. Ferrari toimi kuin unelma ja innolla aloin odottamaan, että tokotuloksemme saataisiin kirjattua ylös, että pääsisimme VOI-luokkaan kisaamaan.

2 kommenttia:

  1. Äh ja pyh kyllä Ferraria voi käyttää ;) Tietty nartulle 0/0 polvet mut esim Ankalla olisi sellaiset!

    Onnea Ferrarin VOI luokkaan pääsystä! Toivottavasti kohta päivittyisi tuo vTL jotta meillä kans päästäis jatkamaan eteenpäin :)
    Jos vaikka kohta juhlittais toista Terne pentuetta jossa kaksi TVA:ta (D-pentue ensin ja F-pentue perään) jos vaikka Fiona saisi sen vikan kun olisi jo tarvittava KP haettu :)

    VastaaPoista
  2. Niimpä :D

    Saisi kyllä vTL'n tulospalvelua päivittää -> tän takia en koskaan päivittele ajallaan sivuja, koska mua alkaa pännimään, jos tiedän, että ne pääsis kisaamaan ylemmässä luokassa :D Parempi hakee muutama ylimääränen tulos noihin luokkasiirtoihin X)

    D- ja F-pentue (+ moni muu pentue) on ollut kyllä hyvissä voimissa kisauksen kanssa.

    Oon niin ylpeä teistä (: Mahtavaa, että tyttö nappas noin äkkiä ton KPn!

    VastaaPoista