maanantai 23. marraskuuta 2009

Prêtin kakkosmäykyt & Hylje

Deinzensen ekat pennut tulivat luovutusikään eilen ja samalla kun olimme Suomessa nomemestaruuskisassa, tuli poikettua Marsin luona hakemassa Hylje.

Päivä meni ensin nomen parissa. Sieltä lähdettiin illasta sitten Marsin luokse. Juttelimme tollereista ja puhuttiin vähän Hylkeen tulevaisuuden suunnitelmista, käyttökoirahan tuosta tytöstä on tulossa. Hänen kanssa on tarkoitus painottaa nomeen ja mejään, kummastakin tähtäimenä valion arvo. Mejässä yritetään päästä ihan vKANS JVAksi asti.
Tänä aamuna kotiuduimme Suomen reissulta. Meille lähti Suomen maalta mukaan Terneen joksikin aikaa asustamaan Aura Catacogerista. Aurasta ja Hylkeestä on tullut parhaat kaverit, mutta muut koirat tuntuvat hyljeksivän, ainakin vielä, Hyljettä.

Meille on muuten Prêtin "puolelle" tulossa mäykkyräykyttimiä, lyhytkarvaisia sellaisia. Isänä toimii Iivin aivan ihastuttava uros Tossu! Oikein valloittava persoona. Emäksi on valittu Reec.
Reec on lainassa Englannista. Tytön hain tässä jokunen päivä sitten meille ja tutustun tässä sen luonteeseen. Viihtyy omissa oloissaan ja miellyttämishalu on todella hakusassa. Viralliselta nimeltään Reec on Qrecgrocs My Queen. Samalla kun olen ollut yhteyksissä Reecin omistajaan ja kasvattajaan, on tullut kyseltyä meille mäykkypentua, kun kesällä piti ottaa montakin uutta mäykkyä, mutta kaikki peruuntuivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti