sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Nomemestarit 2009

Kävimme tänään Nomemestari 2009'ssä jossa kaikki ykköstuloksen saaneet saivat tittelin vNM-08. Meillä olikin tuuria (vai taitoa?) matkassa ja kotiin lähdettiinkin monta ykköstulosta rikkaampana (:

ALO-luokassa niitti menestystä omista kasvateista Hyrrä, Alfa, Evil, Tango ja Lexa. Omista koirista taas tittelin nappasi Duppe, Cici ja Ferrari. Ulkomailta haetuista sijoituskoirista ykkösen nappasi Ankka ja Miri. Sekä myös Räpääjä ja Hellu Catacogerista saivat ykkösen.
Kakkosen sai Eikka, Bibe, Bruno, Dina, Vieno & Nella.
Kolmosen taasen sai Veeti, Amy, Matti, Eero, Vilho, Apila, Vautsi, Klasse, Eetu ja Kettu.
Nollan sai Aamu, Beke, Dora, Pekka, Kassu & Pipsa. Hylyn sai Rollo ja Mörkö.
Kaikista eniten yllätyin, että Amy pärjäsi noinkin hyvin. Onhan vanhus ollut pitkään tekemättä oikeastaan mitään ja sitten viedään kokeeseen jossa on todella paljon koiria. Toinen yllätys oli Apila, joka on siis sijoitusnarttu hayanon luona. Ilmoitin Apilan kisaan ja kävin hakemassa sen viikkoa ennen, harjoiteltiin todella paljon kisoja varten ja tuloksena olikin sitten kolmonen, mikä ei todellakaan ollut huono.

AVO-luokalaiset pääsivät loistamaan! Sieltä sai 18koirasta 14koiraa ykköstuloksen. Kasvateista ykköstuloksen sai Martti, Hupu ja Fiona. Omista koirista sen nappasi Kukka, Minni ja Digi. Sijoituskoirista sen sai Vega ja Orja.
Pomo oli ainut, joka kävi omasta poppoosta hakemassa huonomman kuin ykkösen, mutta tyttö nappasi sitten suoraan hylyn väärässä luokassa olosta.
Tämä luokka oli kyllä yllätys. En ollut treenannut ollenkaan Kukan kanssa ja tyttö hakee ykkösen!

VOI-luokassa ei sitten mitään ihmeellisyyksiä napsittu, kotiin tuomisina oli Willyllä kolmonen ja Tinillä nolla. Vähän tuli pettymyksinä poikien tulokset, koska oletin, että ainakin Willy olisi osannut hommat, mutta molemmat laittoivatkin ranttaliksi yhdessä vuoden tärkeimmistä kisoista.

VAL-luokssa näytettiin, että vanhat konkarit eivät aina panosta täysillä, joten kotiin tuli Sexyllä kakkonen, Pahiksella kolmonen ja Jaralla nolla. Sexy toimi hyvin, mutta vähän oli sellaista turhaa energiaa havaittavissa. Tämä oli Pahiksen ensimmäinen koe -09 vuonna, viimeksihän se on ollut kokeessa 30.08.08 joten ei mikään ihme, että tuli kolmonen, onhan se kuitenkin parempi kun nolla.
Ja Jara oli normaali Jara. Veti niinkuin huvitti ja näytti, että osaa olla omistajaansa kiintynyt, lähteminen omistajan luota oli todella hankalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti