torstai 19. marraskuuta 2009

Nuuskuttajan erikoisnäyttely Ameriikassa

28.10. käytiin Ameriikassa Nuuskuttajan järjestämässä erikoisnäyttelyssä jossa oli mukana dogit ja tollot. Tollereilla oli tuomarina Veera S.

JUN
Willy EVA, Beke H, Kassu EH4, Don H & Eero EH3

Pipsa EH4, Myrkky EVA, Jolie EVA, Lellu EH, Rollo EH, Duppe EH, Kukka H, Dina H, Vega EH, Geera EH, Ishu T, Nella H, Laura ERI3, Hyrrä EH & Ankka H

NUO
Rabe EH, Toni H, Matti EH, Norppa ERI, Ferrari EH, Lexa H, Cirxo ERI4, Luise HYL

Sexy ERI1, Räpääjä EH2

AVO
Baldo EH3, Tini H, Ola VSP & SERT -> vAM MVA!, Eikka H, Digi EH, Orja EH, Bruno EH4, Urpo H

Pahis H, Mörkö ERI4, Hellu H, Rosa EH, Minni H, Kettu PN2 & SERT, Vieno H

KÄY
Veeti EH4, Tango EH3

VAL
Martti EVA

Vautsi EVA

VET
Bibe ERI2

Miri EH1

Ternen KAS2, KP (Biberon F, Glasé, Hurler, Laure)

Kasvattajaryhmässä hävittiin sitten paremmalle, mutta ei se mitään (: Nuuskuttajan kasvatit esiintyivät todella kauniisti ja ryhmä oli todella hyvä, joten ei harmita yhtään hävitä.

Päivän aikana tuli jaettua harmittavan paljon evaa ja yksi hylky, mutta aina ei voi loistaa ja ei noihin evoihin kuole. Kaikista iloisin yllätys oli Olan VSP tulos, eipä olla pojan kanssa pitkään aikaan juostu ROP & VSP kehässä. Tämä SERT tekikin Olasta vAM MVA, eipä olla omien koirien kanssa (mutta kasvattien kanssa sitäkin enemmän) pitkään aikaan juhlittu muotovalion arvoa.

Toinen ilonaihe oli Laura. Yllätyin todella iloisesti, kun Batterille ja Lauralle läimästiin vaaleanpunainen nauha kouraan. Junnuissa olikin vain kolme erin saanutta, joten sijoittuminen oli varmaa. Kaksi muuta eriä junnuissa sai Hensulla Marilta sijoituksessa oleva todella kaunis Aida (rakastan niin tätä tyttöä) ja Hensun oma koira ja kasvatti ja Vienon sisko Bansku. Ei siis Laura hävinnyt itseään huonommille, joten ei harmittanut tässäkään tapauksessa olla kolmas.

Kolmas mieltä piristävä tapaus oli Kettu joka nappasi SERTin ja oli paras narttu kakkonen. Esiintyi hyvin, liikkui kunnolla ja antoi tuomarin tutkia rauhassa -> nämä eivät siis ole ihan taattuja, että Kettu aina toimisi noin. Nyt olikin sitten hyvä päivä ja käyttäytyminen kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti