keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Petojahtiinko?

Vielä täällä Välkky pyörii jaloissa. Kyselinkin Tollerilta koska tulee hakemaan (koska sivut tulee). Saattaapi olla, että jos tätä poikaa ei piakkoin haeta, hän lähtee myyntiin etsimään uutta kotia. Harmittaisi etsiä uusi koti, koska sijoituskotiin olisi poika ollut menossa.

J-pentujen pitäisi syntyä huomenna! Ai että, että odotan tätä pentuetta. Pentueesta jää ainakin väliaikaisesti kotiin narttupentu (jos tälläinen edes syntyy) Ternen Joie eli Jolie. Jos pentueeseen syntyy urospentu, niin hän muuttaa Batterille sijoitukseen.
Kirkkaasta kristallipallostani näen, että pennut tulevat suorittamaan PAKKin heti ensimmäisessä kokeessaan. Toivotaan, että sama kisaonni jatkuisi myöhemminkin.

Voisin alkaa kisaamaan työkoirakokeissa petojahtia tollereiden kanssa.
Suoralainaus vKTL'n sivulta "Parhaimmillaan peto menee jopa yli 40km/h, joten koiran on oltava fyysisesti kunnossa kyettävä juoksemaan kovaa. Pienimmät rodut eivät tähän sovellu, sillä niillä ei ole voimaan "kaataa" tätä petoa. Tavoitteena on jäljitellä alkuperäistä metsästystilannetta, jossa saliina on ollut esim. villisika." eli kaikki kuullostaa täydelliseltä meidän tolloille.
En tätä muuten olisi ajatellut, mutta Batter ilmoitti kolme tolloaan mukaan Jätteen järjestämään petojahtiin :D

2 kommenttia: