maanantai 13. heinäkuuta 2009

Kehäkuulumisia Suomen maalta

Vierailtiin Suomen maalla näyttelyissä, näyttely oli Pihavahdin järjestämä ja todella mukava näyttely olikin.

Nancy sai Hyvän Rosan arvostelemana.
Pate sai Erittäin Hyvän ja oli luokkansa ykkönen, siihen ei paljoa vaadittu kun ei ole kanssa kilpailijoita. Tuomarina toimi Pihavahti. Pitkä arvostelu myös piristi kummasti mieltä.
"Olemus ihan ok, melko siron oloinen uros. Ensivaikutelma hyvä. Pää erinomainen. Korvat hyvät. Silmät eloisat. Kuono hyvinkin sievä. Rakenne erittäin hyvä. Mittasuhteet saisi olla paremmat. Raajat erinomaiset, toki saisivat olla pidemmät. Käpälät hyvät. Linjat hyvät, rintakehä erottuva. Selkälinja hyvä. Häntä tiukan oloisesti kiertynyt, kiinnitystä ei huomaa. Turkki erinomainen. Väri puhdas valkoinen."

Pääsi tollotkin sitten kehiä kiertämään Pihavahdin arvostelemana
Arnold sai Hyvän ja olikin sitten ensimmäinen joka ei saanut arvostelua.
Dora oli ROP saaden SERTin ja pitkän arvostelun "Hyvin kehittynyt kaunis femiininen narttu. Olemukseltaan erinomainen. Rakenne rodun mukainen, erinomaine. Juniorinarttu jolla mittasuhteet erittäin hyvät. Linjat mainiot. Ja raajat erinomaiset. Rintakehä erottuva. Eturajat kauniit suorat. Pää rodun mukainen, erinomainen. Korvat hyvän muotoiset ja kokoiset. Silmät eloisat. Kaula erittäin hyvä, sopivan paksuinen ja pituinen. Häntä hyvin kiinnittynyt, erinomainen. Käpälät sopivan kokoiset, sirot. Turkki ja väri erinomainen. (liian nuori vastaan ottamaan CACIBiä)"
Cici oli sitten PN2'n! Hänkin sai myös pitkän arvostelun "Hyvin kehittynyt juniorinarttu. Olemus hyvä. Hiukan femiininen tolleri, jolla erinomaiset linjat. Rakenne rodun mukainen ja mittasuhteet hyvät. Eturaajat kauniit suorat. Takaraajat hyvät. Raajat kokonaisuudessaan mainiot. Rintakehä erottuva. Kaula kaunis siro. Pää rodun mukainen, eirnomainen. Korvilla hyvä muoto. Häntä erinomainen, valpas. Turkki edestä erinomainen, takaa saisi olla pidempi. Väri hyvä."
Riio saikin sitten myös Hyvän ja jäi Arnoldin tavoin ilman arvostelua. Itse olen pitänyt aina kaikista tärkeimpänä arvostella ne "huonot koirat" ja jättää mieluummin sitten arvostelematta ne ERI'n ja EH'n koirat.
Pomo teki hienon suorituksen ja oli PN4'n. "Hyvä ensivaikutelma. Ok rakenne, takaa jotenkin ahtaan näköinen. Hyvät mittasuhteet. Rinakehä erottuva hyvä. Eturaajat kauniit suorat. Pää erinomainen, rodun mukainen. Korvat hiukan pienet. Häntä kaunis tuuhea. Käpälät hyvät. Turkki ok, väri mainio. Femiininen kaunis narttu."
Vilho sai Erittäin Hyvän ja voitti luokkansa. "Hyvä ensivaikutelma. Ok rakenne, samoin mittasuhteet. Liike erinomainen, ravi. Raajat hyvät. Linjat erittäin hyvät. Rintakehä erottuva. Pää rodun mukainen. KOrvat hiukan pienet. Hännän kiinnitystä ei oikein näy. Turkki hyvä, samoin väri."

PN3'na oli sitten Iivin ihastuttava narttu Siri joka sai CACIBin koska Cici & Dora ovat liian nuori vastaanottamaan sen. Klasse ja Ami saivat Erittäin Hyvät ja Ami voittikin sitten luokan joten Klasse jäi kakkoseksi.

Dora tarttis enään yhden SERTin Suomesta niin siitä tulisi Suomen, Ranskan & Tanskan muotovalio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti