keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Mökkireissu II

I-pennuistakin on Myrkky päässyt jo lähtemään maailmalle. Välkky vielä kiehnaa täällä varamamman jaloissa.

Siitä oon taas jo melkein kuukausi kun on viimeksi käyty mökillä. Pakkailin tavarat siis autoon ja valitsin mukaan lähtevät koirat.
Mukaan päätin ottaa Jaran, Frankin, Doran, Tinin, Eikan ja Beken. Välkky lähti myös mukaan tutustumaan uimiseen ja noutamiseen. Pitäähän sitä heti pennusta asti opettaa noutajantavoille.

Erg ja Ani, maailman pelastajat, lupasivat tulla taas kerran hoitamaan loppua laumaa. Empä tiedä minkälaisia kotibileitä täällä järjestellään, mutta eipä koirissa eikä talossa näy mitään stressiä (niin, eihän meidän talo siis stressaa heistä, tarkoitan siis, että talossa ei ole mitään sotkuja eikä sitä ole rikottu yhtään) yms. niin uskon, että koiravahtini osaavat olla aivan ihmisiksi.

Ai niin, meijjän Bracohan oli Suomen maalla koulutuksessa ja sinä aikana meillä oli varalla Diki ja Gini. Diki vietteli leppoista laiduntamista täällä Ranskassa. Ginin kanssa tuli treenailtua suht. paljon.
Nyt on Braco tullut takaisin ja Gini & Diki lähteneet takaisin kotiinsa. Harkinnassa on hankkia uusi ori tai ruuna lauman jatkeeksi.

2 kommenttia:

  1. Myrkkyä olenkin nähnyt ja kohta näen paljon useammin ;D Jääkös Välkky teille asumaan? Jos näin on minun on turvallisempaa olla tulematta kylään vähään aikaan! Myrkky on oikein ihana tyttönen ja uskon, että meidän yhteis elomme tulee hyvin onnistumaan. Mä voisin tulla elokuun jälkeen lainaamaan jotain kisakoiraa sulta ;D

    VastaaPoista
  2. Hieno, että tykkäät Myrkystä (: Välkyn pitäisi lähteä Tollerin luokse asustelemaan, sivuja häneltä odottelenkin kun sijoitusuros on kyseessä.

    Siitä vain :D Kyllä täältä vapaita kisakavereita löytyy.

    VastaaPoista