torstai 23. heinäkuuta 2009

Ternen J-pennut

Pennut syntyivät yhden-kahden aikaan yöllä ja maailmaan pyörähti uros ja narttu. Jolie (T. Joie) jää ainakin vähäksi aikaa kotio. Aloitellaan kevyt kisaaminen. Tyttö on periaatteessa koko ajan myynnissä, koska tämä ei oikeastaan ole se pentue mistä haluan jättää toisen Terneläiseni kotio.

Teinkin I-pentueen sukutaulun ja pitkän sukututkinnan jälkeen muistin, että Sexyn suvusta löytyy molemmat virtuaalimaailman yleiset tolleriurokset, Boltsi (Hole In The Head) & Phrick (Sunlit Put). Boltsiin olen alkanut kiinnittämään huomiota vasta sen jälkeen, kun Jenna laittoi minulle juttua Boltsista. Sitä aikaisemmin en ollut huomannut sitä, koska se oli sitä aikaa kun en tutkinut koirieni suvusta muuta kuin kolme polvea ja Boltsi löytyy useimmiten vasta jostain viidennestä tai kuudennesta polvesta.

Kun pennut olivat tasoittuneet Sexyn kanssa ja Sexy näytti hallitsevan pentujen hoidon, laitoin Välkyn autoon ja lähdettiin ajamaaan lähimmälle eläinlääkärille joka hoiti terveystarkastuksia. Välkky osasi olla tosi hyvin eläinlääkärissä ja eläinlääkärin käsiteltävänä. Poika kuvattiin ja hiplattiin, eläinlääkärin mukaan kaikki oli kunnossa. Kyynäreet ja polvet 0/0, silmät terveet ja hampaita ei puutu. Ainut mikä oli vähän huonompi, niin B/A 'n lonkat. Kiveksetkin oli pojalle jo laskeutunut.

Nyt iski palava tollerikuume. Katselin vanhoja linjoja ja -04 vuonna on syntynyt yhdistelmästä Alppiruusun Secret Queen & Remember the Fox At Nova neljä pentua joista yhtäkään ei ole käytetty jalostukseen, mutta isän aikaisemmista pennuista on käytetty jalostukseen ja isä löytyykin aika monesta suvusta. Mutta haluaisin niin kovasti tuosta J-pentueesta pennun
Kivasti saanut tämän päivän vääntää sukutaulujen kanssa. I- ja J-pentueet saivat 6-polven sukutaulut. Kun alkaa tutkimaan sukuja pisemmälle, alkaa yllättäen huomata, että suvuissa esiintyy välillä aika rankkaa sukusiitosta (siis silloin kun pentueet on teetetty, missä on ollut sukusiitosta).

Harmittaa, koska Ternessä on tullut nyt niin lähekkäin kaksi pentuetta (H- & I-pentueet) missä on ollut sukusiitosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti